У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Лесь Подерв’янський “Павлік Морозов”

24 лютого 2017, 19:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Епічна трагедія «Павлік Морозов» у постановці київського театру КРОТ вже більше п’яти років поспіль збирає повні зали глядачів у різних куточках України. Спектакль створений на основі однойменного твору Леся Подерв’янського, до якого було спеціально дописано роль бога Танатоса.
Дещо незвичний погляд на вчинок радянського піонера в поєднанні з креативною режисурою сприяли тому, що про цей спектакль і досі говорять бурхливо й завзято. За словами акторів, під час постановки п'єси єдина проблема полягала у тому, що «Павлік Морозов» – це дійсно епічна трагедія, дуже страшна вистава. Адже на сцені ми бачимо шість смертей: вбивають, матір, батька, братів... Але твір Подерв'янського дуже важко зробити серйозною виставою.
П’єса «Павлік Морозов» - це любов, жорстокість, жах, іронія, пародія, вона неначе дзеркало, що відображує нашу спотворену дійсність для того, щоб ми завжди мали змогу подивитися в очі реальності, якою б непривабливою вона не була. Акторська трупа зробила все, щоб донести до глядача весь апокаліптичний жах зради.
Театр КРОТ вже встиг зарекомендувати себе як дуже сучасний, відкритий до сміливих експериментів колектив. На сцені поряд з професійними акторами можна побачити людей з інших галузей мистецтва. Актори трупи кажуть, що їхня мета перш за все самим отримати задоволення від процесу перевтілення.
Нині склад трупи такий: Євген Капорін, Микола Вересень, Alloise, Андрій Середа, Сергій Солопай, Андрій Кронглевський, Лі Берлінська, Олег Прімогенов, Єгор Пчьолкін та інші.
Режисер вистави: Андрій Крітенко.
 
Особам, яким не виповнився 21 рік, вхід не рекомендується. 
 
Увага, у виставах використовується ненормативна лексика!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Лесь Подерв’янський “Павлік Морозов” відбудеться 24 лютого 2017, 19:00, п’ятниця в ПК "Шинник". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.