У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

За куліси театру опери та балету (з відвідуванням вистави)

24 грудня 2016, 16:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Місце зустрічі: пр.Дмитра Яворницького 72-а  (головний вхід до Дніпропетровського театру опери та балету)

 

Дніпропетровський академічний театр опери та балету запрошує Вас зазирнути за куліси!

Кажуть, що театр починається з вішалки. Але насправді він починається по той бік куліс – там, де народжуються вистави. Ми пропонуємо вам унікальну можливість зазирнути за лаштунки Дніпропетровського Академічного Театру Опери та Балету і побачити те, чого зазвичай не бачать глядачі. У ході екскурсії ви зможете зазирнути до кімнати з реквізитом та дізнатись як гримери перетворюють артистів на казкових персонажів. Крім того, ви дізнаєтесь, як створюються балетні костюми та декорації для постановок, а також побуваєте на сцені театру, де на власні очі побачите останні приготування перед виставою! По завершенню екскурсії ми відвідаємо виставу.

24 грудня - Балет "Ніч перед різдвом"

Діти до 14 років допускаються на екскурсії у супроводі дорослого.

Екскурсія і вистава займає багато часу, тож беріть з собою воду та перекус.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

За куліси театру опери та балету (з відвідуванням вистави) відбудеться 24 грудня 2016, 16:00, субота в риба Андрій. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.