У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Поездка в Харьковский аквапарк "Джунгли"

12 лютого 2017, 08:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Місце зустрічі: ТЦ Риба Андрій, вул.Плеханова 13, Дніпропетровськ.
 
Як же хочеться холодною зимою опинитися десь там, де панує вічне літо! ТЦ «Риба Андрій» вирішив це питання. Запрошуємо відправитися із нами у незвичну подорож до…Харкова! А точніше, до «Джунглів» - найбільшого критого аквапарку в Україні! Тільки уявіть: на вулиці – сніг та мороз, а в аквапарку – справжні тропіки: температуру води та повітря тут підтримують на рівні +27 С. Перед вами відкриється загадковий світ джунглів: тропічні дерева та рослини, унікальні ріки та водоспади; ви навіть побачите залишки пірамід давніх цивілізацій. Та, звичайно, на вас чекає безліч захоплюючих водних атракціонів, 8 гірок, 7 басейнів, які розташувались на території 4 000 кв.м! Подаруйте собі теплий відпочинок)))
 
Тайм лист:
8:00 - виїзд з Дніпропетровська;
11:30 – прибуття до Харкова;
12:00 – 18:00 – відвідування аквапарку "Джунглі";
18:00 -18:30 – збір групи, від’їзд;
21:30 – прибуття до Дніпропетровська.
 
Вартість:
460 грн – дорослі;
415 грн – діти до 13 років, за наявності свідоцтва про народження;
250 грн - діти ростом менше 110 см;
БЕЗКОШТОВНО - діти ростом менше 110 см віком до 5 років (якщо не займають додаткового місця в автобусі).
 
До вартості входить:
- Трансфер;
- Вхідний квиток до аквапарку;
- Супроводження.
До вартості не входять: особисті витрати, обід.
 
УВАГА! Важлива інформація:
 
1. ЗАЛОГ: 20 грн за браслет гроші повертаються на виході.
2. ЩО ПОТРІБНО МАТИ З СОБОЮ:
жінкам - купальні костюми, чоловікам - чоловічі плавки для плавання (бріфи, сліпи, плавки-боксери, обтягуючі плавки-шорти довжиною до коліна) або гідрокостюми, діти повинні перебувати в купальних костюмах, незалежно від їх віку. Кожному - змінне взуття на не слизькій підошві і рушник, банні приналежності. Прокат зазначених речей не передбачений. За необхідності в аквапарку є можливість придбати рушники та капці в магазині, який знаходиться в холі аквапарку.
Всі свої речі відвідувачі залишають у гардеробі і роздягальні.
Також, можна брати з собою круги та надувні матраци. 
3. ОБІД:
приносити в аквапарк продукти харчування та напої заборонено. В аквазоні існує територія кафе і барів, де можна замовити страви європейської та східної кухні, напої за доступними цінами (вартість комплексного обіду або вечері становить приблизно 50-70 грн. на людину). Детально ознайомитись з меню можна перейшовши за цим посиланням: http://www.jungle.ua/docs/menu-aquaparka.pdf.
4. З огляду на технічні обмеження Відвідувачі, вага яких перевищує 120 кг, не допускаються на всі водні атракціони.

Придбати квиток на Поездка в Харьковский аквапарк "Джунгли" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Поездка в Харьковский аквапарк "Джунгли" відбудеться 12 лютого 2017, 08:00, неділя в риба Андрій. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.