У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Очень простая история

18 лютого 2017, 17:00, субота
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Сюжет спектакля поначалу прост и понятен: две враждующие семьи, любящие друг друга дети. Современных Ромео и Джульетту так же преследуют и подстерегают опасности. И случилось бы непоправимое, если бы… Если бы в ситуацию не вмешались домашние животные, живущие на хозяйском дворе. Свинья, Пес, Корова, Лошадь и Петух наблюдают за происходящими событиями, пытаются разобраться в сложностях человеческих отношений и, как могут, помогают своим хозяевам.
Спектакль строится на сочетании смешных и трогательных сцен, а необычные повороты сюжета не дают возможности разгадать, чем же закончится эта, на первый взгляд, «очень простая история».
Спектакль – обладатель большого количества наград различных фестивалей, в их числе:
— Гран-при фестиваля премьер сезона «Сичеславна-2007»;
— Гран-при международного фестиваля «Добрый театр-2006» (г.Энергодар);
— Гран-при международного фестиваля «Золотой Витязь-2012»

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Очень простая история відбудеться 18 лютого 2017, 17:00, субота в Палац дітей та юнацтва. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.