У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт академічного симфонічного оркестру

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Соліст – К.Товстуха (фортепіано)
В програмі: С.Прокоф`єв Концерт для фортепіано з оркестром №3 До мажор
Диригент – заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук
 
Костянтин Товстуха народився 9го серпня 1990го року в музичній сім’ї,
музикант належить до генерації найбільш перспективних та обдарованих українських молодих виконавців, піаніст почав займатись музикою в шестирічному віці і вже в 9 років отримав перше міжнародне визняння, здобувши 2 Премію міжнародного юнацького конкурсу ім. Енеску в Бухаресті.
 
Костянтин Товстуха випускник з відзнакою бакалавріату та асистентури - стажування Московської Державної Консерваторії ім. Чайковського.
Костянтин учень великих педагогів - Рити Донської (5та Музична Школа), Юрія Кота (КССМШ ім. Лисенка), Дарії Петрової (Московська Державна Консерваторія). Такі видатні постаті сучасності як Олександр Рудін і Діна Йоффе також мали в останні роки величезний вплив на становлення молодого виконавця, саме від Професора Йоффе Костянтин отримав запрошення на подальше навчання в Академії обдарованих виконавців міста Брешія, Італія. 
 
Піаніст володар багатьох міжнародних премій, серед них 
 
1 Премія Міжнародного Конкурсу Піаністів ім. Горовиця в  м. Києві 
(група Горовиць - дебют) 2000р., Спеціальна Відзнака Міжнародного Конкурсу Піаністів в м. Еттлінген, Німеччина 2001р., 4 Премія Міжнароденого Конкурсу Піаністів ’’Шлях до майстерності’’ в м. Москва, Росія 2010р., Медаль та 
Спеціальна Відзнака Конкурсу Піаністів ’’Maria Canals’’ в м. Барселона, 
Іспанія 2014р. Костянтин - переможець 6го Міжнародного Конкурсу Піаністів  
в м. Алмати, Казахстан 2013. Останній великий успіх музиканта - Бронзова медаль престижного міжнародного форуму ‘’Piano Campus’’ в місті Понтуас,
Франція 2016р.
 
Костянтин співпрацював з Національним Симфонічним Оркестром України,
Симфонічним Оркестром CRR в місті Сержи-Понтуас, Франція,
Одеським Національним Симфонічним Оркестром, Національним Ансамблем Солістів ’’Київська Камерата’’, Казахським Національним Симфонічним Оркестром.
 
Репертуар виконавця охоплює всі основні стилі та епохи сучасного фортепіано, також піаніст активно займається камерною музикою.
Географія гастролей музиканта включає в себе Україну, Росію, Італію, 
Америку, Іспанію, Данію, Австралію, Казахстан.
З серпня 2014го року піаніст представляє некомерційну музичну фундацію
’’VaymanART’’, Швейцарія.

Придбати квиток на Концерт академічного симфонічного оркестру можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Концерт академічного симфонічного оркестру відбудеться 18 березня 2017, 18:00, субота в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.