У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Майстер-клас Ольги Фреймут "Як стати ведучою життя"

9 квітня 2017, 14:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ЯК
СТАТИ
ВЕДУЧОЮ
ЖИТТЯ


У жодній зі шкіл немає уроку «Сила волі».  Проте в реальному житті її ніхто не відміняв.
Старанні дівчатка, після іспитів, дипломів, замість успіху й радості, у професійному та особистому житті – страждаємо від «синдрому відмінниці» або картаємо себе за невдачі.Лякаємося життєвих перешкод і випробувань. Ми ж так старанно вчилися! Ми були такі чемні… а чому жодна фея не запрошує в королівське життя?..
Нас не вчать шукати друзів,обирати свій шлях, долати страх, відчай і зневіру. Підніматися після падіння і грати ва-банк. Ми не вміємо писати життєвий сценарій, аби бажане й дійне не розминулися за крок до досягнення мети.
У мене часто запитують, звідки я беру… сміливість, як усе встигаю, хто мене навчив бути собою, що б там не було. На нашій зустрічі я відповім на ці запитання і розповім про зворотній бік слави, телебачення, вогнів великого міста, життя «на вітрині» та як вистояти перед випробуваннями. Як кинути виклик самій собі. Як піднімати самооцінку, без якої мотивації гріш ціна. Як отримати фінансову незалежність й зробити з власного імені бренд.
Назва нашої зустрічі не може вмістити усього, за чим ви прийдете в надії змінити життя за один день. Але насправді життя може змінитися за долі секунди. І ці долі у ваших руках.
Чекаю на нашу зустріч і знаю, що ми вже змінюємо життя (одна одної) з цієї миті.
Обіймаю,
ваша Ольга Фреймут

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Майстер-клас Ольги Фреймут "Як стати ведучою життя" відбудеться 9 квітня 2017, 14:00, неділя в БЦ Менора, зал "Синай". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.