У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт симфонічного оркестру 23.04

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Концерт академічного симфонічного оркестру

Соліст – Олексій Гринюк (фортепіано)  Великобританія

В програмі: Й.Брамс Концерт для фортепіано з оркестром №2  B-Durop.83, Симфонія №2D-Durop.73

Диригент – заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук

Олексій Гринюк, український піаніст, народився в 1977году в родині не музикантів. Родом з Києва. Склонність до музики була у нього з самого дитинства і батькам нічого не залишалося робити, як записати його в музичну школу. Коли Олексій в п'ять років вперше сів за рояль - то зрозумів - його покликання бути піаністом. Музична школа імені Лисенка в Києві та в 14 років перша перемога - на конкурсі імені Сергія Дягілєва в Москві. Потім - вступ до консерваторії  і сектор-приз - стипендія в Королівській академії музики в Лондоні. Через два роки він повернувся в Україну за черговим трофеєм - і виграв гран-прі на міжнародному конкурсі піаністів імені Володимира Горовиця. З тих пір концертне життя Гринюка стрімко розвивалося. Але далеко за межами України.

Близько року тому Олексій отримав травму спини. У той фатальний день стався нещасний випадок - він випав з шостого поверху. Відразу виявився в комі, отримав перелом хребців, переніс кілька операцій. Лікарі призначили тривалу реабілітацію і нічого доброго не обіцяли. Через шість місяців піаніст, незважаючи на попередження лікарів, вийшов на милицях на сцену і зіграв концерт. Бажання виступати було настільки сильним, що він все-таки піднявся на сцену, хоча ледве міг ходити. Коли він сідав за рояль, то був в стані тільки рухати руками, тіло в той час було як в правці. Музикант досі сидить на спеціальному стільчику з підтримуючою хребет спинкою. Довелося знайти новий спосіб натискання клавіш. Здавалося б, травма повинна була уповільнити його концертне життя, але вийшло навпаки - Олексій дає концерти по всьому світу і як соліст, і з оркестрами.

За цим музикантом давно закріпилася слава неповторного інтерпретатора класики, і на його концерт публіка збирається в очікуванні дива. І ці очікування завжди виправдовуються. Сьогодні його талантом захоплюється весь світ. Просто легенди ходять про його феноменальну  фортепіанну техніку, тонку музичну ерудицію, неймовірну працьовитість та приголомшливо відповідальне ставлення до професії. «Класична музика - як невичерпна скарбниця, тому чим раніше ви почнете виявляти до неї інтерес, тим більше ви про неї дізнаєтесь і отримаєте задоволення», - так говорив А.Грінюк в одному зі своїх інтерв'ю.

Записи його концертів транслюють багато радіостанцій і телеканали: BBC Radio, радіо Hessischer Rundfunk з Франкфурта, Radio France, Українське національне радіо, телеканали Китаю, Росії та України. Виключно талановитий піаніст є бажаним гостем престижних фестивалів - Cervantino в Мексиці, Dushniki Chopin Festival в Польщі, Kremlin Music Festival, Musica Sacra Maastricht Newport Music Festival, Rhode Island ir Mannes College International Keyboard Festival в Нью-Йорку.

Придбати квиток на Концерт симфонічного оркестру 23.04 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Концерт симфонічного оркестру 23.04 відбудеться 23 квітня 2017, 18:00, неділя в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.