У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Весняний спів бандури

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Концерт «Весняний спів бандури»
У концерті приймають участь: Н.Капля, Д.Осипенко, О.Стеблюк, М.Швець, Ю.Комишан, М.Павлова, А.Дзюба, Т.Окіпна. Концертмейстери: Людмила Тонконог, Маргарита Ющенко, Вікторія Климова, ансамбль бандуристок «Чарівниці».
У програмі інструментальні та вокальні твори у супроводі бандури від класики до сучасності
Керівник, заслужений працівник культури Світлана Овчарова.

Концерт, представлений поціновувачам красуні-бандури, не даремно має назву «Весняний спів бандури». До виступів бандуристів і у стінах Дніпропетровської  філармонії ім. Л.Б. Когана постійно залучається творча молодь, яка вже встигла заявити про себе концертних майданчиках нашого міста і області.
Так і сьогодні, вперше на сцені  філармонії, будуть представляти мистецтво сольного виконання на бандурі  студенти-випускники Дніпропетровської академії музики ім. М. Глінки,  лауреати обласних та всеукраїнських  : Надія Капля, Дарья Осипенко, Олена Стеблюк, Марина Швець, Юлія Комишан, Маргарита Павлова. Майстерно допоможуть молодим музикантам виконати музику широкого стилістичного обсягу – від ХVІІ до ХХІ ст. концертмейстери: Тонконог Л.В., Ющенко М.Є., Клімова В.В. А також різноманітні склади ансамблів подарують  слухачам гармонію звуків та естетичне задоволення.
Ведуча концерту – актриса Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру  ім. Т. Г. Шевченка Олена Завгородня.

Придбати квиток на Весняний спів бандури можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Весняний спів бандури відбудеться 28 квітня 2017, 18:00, п’ятниця в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.