У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Пісочна анімація "Світ у пошуках щастя"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Пісочно-анімаційний театр створений в рамках арт-терапевтичного проекту,в якому вплив музики спільно зі створенням художніх образів на екрані забезпечує сенсорну стимуляцію,викликаючи позитивні емоціі і переживання,надає багатосторонній зцілюючий, гармонізуючий, розвиваючий вплив на дітей та дорослих.
Ми пропонуємо  часову пісочно-анімаційну програму «Світ у пошуках щастя»,яка народжувалась в почуттях любові до рідного краю, української пісні, стародавніх традицій та відновлення музики тих часів, які  нам нагадують про наше родове коріння,таке могуче,талановите та багатюще своїм щирим серцем та незламним духом.
 Ми пропонуємо в нашій шоу - програмі на мить призупинитись, озирнутись і побачити, що світ, у якому ми живемо, люди, що поруч з нами, та відчуття до них - це і є бажане щастя...
 Кожен день нашого буття є особливим і важливим для нас і для людей, які нас люблять.
 Сюжет,який розкривається через пісочні образи на екрані в поєднанні з музикою,та чарівною піснею пронизує всі струни душі і не залишить нікого байдужими. Програма поділяється на три частини,як і саме поняття щастя ,запорукою якого  є материнська любов ,є мир на землі і відчуття тонкого  гумору. В першій частині йде мова про любов до ближнього,яка прививається з колисковою матері і на протязі всього життя ми маємо можливість кохати, поважати своїх батьків, це і є один із фундаментів щастя,яке так зворушливо відчувається під колоритні струни бандури  та  чуттєвої української пісні.
 За допомогою алегоричних образів та контрастів,що зображені у сюжеті другої частини  вистави « Війна і мир», ми закликаємо глядача замислитись та згадати для чого ми прийшли у цей світ і яка наша природна місія у ньому. І саме діти ,які  приймають участь в виставі,як помічники художника, нагадують дорослим в своїх малюнках та віршах про мирне щасливе дитинство,яке їм так потрібне для життя і повноцінного розвитку: коли є мама,тато,пісня і «хліба вдосталь, кожному,ось так».
 А то як же нашому народу без почуття тонкого національного гумору,але ж той,хто володіє гумором,який так вдало спасає нас від труднощів та негараздів,та тримає нас у тонусі непростого життя,буде завжди відчувати себе щасливим і мати змогу розділити його навкруги. В цьому розділі програми Казка Жив Був Пес,яка так вжилася з нашим народом.
Жанр,в якому ми пропонуємо нашу виставу ще невідомий, але близький кожному. В ньому, як в справжньому житті, є місце і трагедії, і комедії, і ліричності буденного життя.  Це поєднання є справжнє диво, яке так захоплює глядачів, приголомшує дорослого і вчить молодшого, відновлює свідомість і дарує надiю.
В програмі беруть участь:
художник Ольга Ткаченко
ансамбль бандуристок «Чарівниці»,
художній керівник ,засл. прац. культури України Світлана Овчарова,
солісти  :Вадим Кочєтков, Олена Завгородня
ведуча - Олександра  Шепель
юні  актори- Мотуз Даря,Давід Шепель
Керівник проекту,режисер-постановник- Лілія Шепель

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Пісочна анімація "Світ у пошуках щастя" відбудеться 31 травня 2017, 19:00, середа в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.