У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт симфонічного оркестру

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Соліст – лауреат міжнародних конкурсів ДмитроТкаченко (скрипка)
Б.Барток Концерт для скрипки з оркестром №2, І.Стравінський «Жар-птиця»
Диригент – заслужений діяч мистецтв Наталія Пономарчук

Дмитро Ткаченко народився в Києві і почав грати на скрипці і фортепіано в шестирічному віці. Після навчання в Київській спеціальній музичній школі ім. Лисенко і в Національній музичній академії України (НМАУ) в класі Богодара Которовича та Ярослави Рівняк, був запрошений в Гілдхолскую музичну академію (Guildhall School of Music and Drama) в Лондоні в клас Іфра Німана, де він отримав Концертний диплом (Premier Prix), а трохи пізніше, разом зі ступенем магістра, - звання член ради Гілдхолской академії і стажувався у Давида Такено і Криштофа Сметани до 2008 року. Паралельно закінчив аспірантуру НМАУ. Дмитро Ткаченко - лауреат кількох міжнародних конкурсів, серед яких конкурс сольної скрипки Вронського (Варшава), конкурс Лисенка (Київ) і конкурс Нільсена (Оденсе, Данія). Дмитро активно гастролює в Україні, багатьох країнах Європи, Азії та обох Америк. Його виступи транслювалися українським радіо і ТБ, Російським ОРТ і каналом Культура, Датським радіо, БіБіСі Радіо 3 (Великобританія), Польським радіо та ТБ і т.д. Серед його останніх виступів: концерт Чайковського з Будапештським симфонічним оркестром MAV в залі Академії ім.Ліста в Будапешті, концерт Чайковського з Оркестром радіо і телебачення Росії в Москві, концерт Уолтона з Білкентскім симфонічним оркестром в Анкарі (Туреччина) на 26- м Ankara Music Festival, концерт Чайковського з Королівським філармонічним в Лондоні в Кадоган Холі, а також ряд сольних концертів, в тому числі в рамках Hida-Takayama Music Festival (Японія). Одночасно з активною концертною діяльністю Дмитро викладає в Національній музичній академії України (з 2006 року), регулярно запрошується в журі міжнародних конкурсів, дає майстер-класи, а також є співзасновником і художнім керівником Міжнародного музичного конкурсу ім. Бріттена в Лондоні.
З 2008 року Дмитро Ткаченко регулярно грає в Дніпропетровську з філармонічним оркестром. У березні 2008 він виконав концерт Елгара під керуванням Володимира Сіренка, а в жовтні 2009 концерт Мендельсона, в червні 2011 скрипковий концерт Брамса, у вересні 2012 рондо-каприччиозо Сен-Санса, у вересні 2013 іспанську симфонію Лало, а в березні 2014 відразу два скрипкових концерту - Прокоф'єва і Чайковського під керуванням Наталії Пономарчук. У грудні 2015 року вперше було виконано концерт для скрипки з оркестром молодого композитора В.Сіренко та скрипковий концерт Сібеліуса.

Придбати квиток на Концерт симфонічного оркестру можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Концерт симфонічного оркестру відбудеться 3 червня 2017, 18:00, субота в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.