У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Цирк "Территория риска" 15.10 (15-30)

15 жовтня 2017, 15:30, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Цирк с программой «Территория Риска»

До уваги шанувальників циркового мистецтва!
З 23 вересня 2017 року
 
Дніпропетровський державний цирк розпочинає новий цирковий сезон програмою «ТЕРИТОРІЯ РИЗИКУ»
 
Свято починається номером неодноразових переможців Міжнародних циркових фестивалів, Золотих призерів на Міжнародному цирковому фестивалі «Відлуння Азії»- «Повітряний політ С. Коваленко» під керівництвом Михайла Севрюкова.  Ці завзяті, сміливі, сильні,повітряні гімнасти під самим куполом цирку крутять потрійне сальто і чітко виконують смертельно небезпечні трюки.
 
Порадує глядачів веселий номер «Скакалки» під керівництвом Михайла Севрюкова.
 
Вражає своєю майстерністю номер «Повітряна рамка» під керівництвом Ольги Петрик
 
Знаменита дресирувальниця Ніна Бойко працює з веселими і розумними, чотириногими артистами,Її пуделі і далматинці з радістю виконують свої трюки.На особливу увагу заслуговує оригінальний,комічний номер з елементами акробатики у виконанні дресирувальниці і її партнера- величезного красенячорного пуделя.
 
Яскраве враження справляє номер «Еквілібр на першах» під керівництвом заслуженого артиста України Юрія Дробота. Молоді артисти-Лауреати Міжнародного фестивалю циркових мистецтв в Монте-Карло з призом «Золотий клоун»,Дипломанти Міжнародного академічного рейтингу «Золота фортуна»-сміливо виконують запаморочливі трюки на дуже високих першах.
 
Запальний темпераментний номер на конях, що поєднує в собі пристрасть, любов, іспанський колоритна чолі з улюбленцем публіки - неповторним «Zorro»у виконанні Андрія Спектора. Майстерність володіння батогом просто захоплює.. Також вражає світовим рівнем виконання його номер “Класична дресура шотландських поні“.
 
Колосальну емоційну напругу створює ризикований  номер володарів «Бронзового клоуна» на Міжнародному фестивалі циркових мистецтв в Монте - Карло «Гімнасти на турніках з батутом» під керівництвом Ігора Байбака.
 
Номер «Змішана група тварин»Олени Макеєвої захоплює увагу, дивує дорослих та дітей.
 
Протягом всієї вистави своїми смішними репризами розважає публіку невгамовний клоун «Живчик».
 
Артисти програми,адмііністрація та співробітники цирку,оновлена глядацька зала та манеж запрошують усіх на відкриття нового сезону!
 
Поспішайте побачити незабутню святкову програму!
 
Цирковая программа в Днепре состоится в период с 23 сентября по 15 октября. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Цирк "Территория риска" 15.10 (15-30) відбудеться 15 жовтня 2017, 15:30, неділя в Дніпровський цирк. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.