У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Триб'ют-шоу Адріано Челентано

8 березня 2019, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

Найкраще світове триб'ют-шоу Адріано Челентано!
 
Адріано Челентано ось уже понад 50 років по праву вважається дуже яскравої світовою зіркою. Музикант, кіноактор, естрадний співак, кінорежисер, композитор, громадський діяч і телеведучий. В Італії за свою манеру рухатися на сцені отримав прізвисько «Molleggiato» ( «На пружинах»).

Челентано є одним з найуспішніших і найвпливовіших виконавців в історії італійської музики - за всю свою кар'єру він випустив сорок один студійний альбом загальним тиражем 150 мільйонів екземплярів, а також знявся більш ніж в сорока фільмів.
Уже понад 10 років Адріано не виїжджає з гастролями за межі Італії, проте не будемо впадати у відчай, адже відчути на собі магічну енергетику і отримати задоволення від улюблених пісень можна на офіційному триб'ют-шоу Адріано Челентано за участю музикантів
великого маестро!

 

 
Незважаючи на те, що пародій і спроб стати схожими було багато, тільки один артист зміг зробити це віртуозно, що не награно і гармонійно - АдольфоСебастьяні.
«Lui e gliamicidelRe» народилися в лютому 2002 року. Провідною метою колективу стало втілення творчості Челентано.
 
Соліст «Lui e gliamicidelRe» - АдольфоСебастьяні володіє не тільки фізичним, але і вражаючим вокальним схожістю з великим артистом. Бездоганно наслідуючи його манерам, завдяки своїй харизмі та професійному спілкуванню з публікою, АдольфоСебастьяні став неперевершеним імітатором свого кумира. Сам маестро, коли вони присутні на одному з концертів «Lui e gliamicidelRe» сказав, дивлячись на сцену: «Таке відчуття, що нас тепер двоє!»
 
На своїх виступах учасники групи змогли добитися ідеального поєднання шоу і музики. Їм вдалося відродити ту захоплюючу атмосферу, яка панувала на незабутніх концертах великого Артиста.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Триб'ют-шоу Адріано Челентано відбудеться 8 березня 2019, 19:00, п’ятниця в ПК Машинобудівників. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.