У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома «Україна переможе»

У продажу залишилось 251 квиток
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 490 грн
Бронь На касу
72
години

Про подію

Вперше – фантастичні Олександр Пономарьов та Михайло Хома з неймовірною новою програмою – «Україна переможе»! 24 травня відбудеться найочікуваніший концерт цієї весни! ВПЕРШЕ витончені, талановиті Олександр Пономарьов та Михайло Хома вийдуть на сцену разом, щоб заспівати для вас улюблені дуети – змістовні, чуттєві, багатогранні! Вони – справжні артисти, які дивують своєю творчістю, відкриваючи в душі таємне та глибоке. Їх пісні витримали випробування часом, пісні, які люблять і співають до сіх пір...
 
Олександр та Михайло не тримають таланту «при собі», адже немає для них вищого задоволення, ніж дарувати радість людям. Нова надихаюча програма Олександра та Михайла «Україна переможе» у супроводі грандіозного симфонічного оркестру передасть Вам унікально-таємне, сумно-мрійливе, бездоганно-витончене поєднання голосу та таланту, яке нікого не залишить байдужим. Одже, чекаємо на вас на концерті, наповненому музикою вищого гатунку, незабутньою атмосферою майстерності, своєрідністю, міркуваннями та вірою в краще.
 
Феєричне поєднання звуку та світла, неймовірне виконання нових та відомих хітів, фантастичні дуети та сюрпризи зігріюсь серце та надовго залишать цей вечір в пам'яті! Концерт передбачає наявність усіх необхідних заходів безпеки! Слава Україні!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома «Україна переможе» відбудеться 24 травня 2024, 18:00, п’ятниця в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

24 квітня, 19:00
Львів Львівський оперний театр ціна: від 490 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 900

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"