У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Артур Нікулін. Майстерня українського фортепіано

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Артур Нікулін (фортепіано)
Майстерня українського фортепіано


У програмі твори Василя Барвінського, Валентина Сильвестрова, Івана Карабиця, Дмитра Чеснокова.

Артур Нікулін народився в 1984 році в республіці Комі. Закінчив Дніпродзержинське музичне училище, Львівську національну музичну академію імені М. Лисенка, де навчався в класі у видатного піаніста, заслуженого артиста України Йожефа Ермінь, магістратуру Брюссельської королівської консерваторії в класі професора Еліан Рейес.
Також стажувався у відомих сучасних піаністів Н. Штаркмана, М. Пєтухова,
М.Крушельницького, Б.Гетцке, Т.Дюссо.

Активно гастролює в Україні та за кордоном, грав в кращих концертних залах Польщі, Швейцарії, Франції, Німеччини, Нідерландів. Виступав з відомими камерними та симфонічними оркестрами України.

Артур Нікулін лауреат Першого міжнародного конкурсу молодих піаністів в Нідерландах (Енсхеде, 2001 рік, третя премія), міжнародного конкурсу "Мистецтво 21-го століття" (Київ - Ворзель, 2002 рік, третя премія), міжнародного конкурсу ім. Ф. Шопена (Дніпропетровськ, 2006 рік, перша премія), міжнародного конкурсу "Музичний феєрверк у Баден-Вюртемберзі" (Баден-Баден, 2013 рік, Гран - Прі), міжнародного конкурсу-фестивалю сучасної фортепіанної музики пам'яті Бориса Лятошинського (Париж, 2014 рік, приз за краще виконання твору українського композитора).

Запрошувався на престижні міжнародні фестивалі сучасного мистецтва, як
"Контрасти" (Львів), "КиївМузикФест" (Київ), ГОГОЛЬФЕСТ (Київ), "Музичні прем'єри сезону" (Київ), "Варшавська осінь" (Варшава), "Травневі музичні зустрічі" (Кіровоград), фестиваль пам'яті Святослава Ріхтера на батьківщині піаніста (Житомир), фестиваль музики Валентина Сильвестрова (Берн, Швейцарія).

Придбати квиток на Артур Нікулін. Майстерня українського фортепіано можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Артур Нікулін. Майстерня українського фортепіано відбудеться 13 липня 2018, 19:00, п’ятниця в Музей українського живопису. Арт-тераса (дах). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.