У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Комедія «Маленькие люди на большой кровати»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Лондон. Початок століття. Місто незмінних традицій. А деякі старі звичаї не втратили значення і до сих пір. Так, наприклад, будь-яка подружня пара, яка прожила разом чотири роки і, що не має дітей, має право за певну оплату запросити Державного чоловіка для надання практичної допомоги в настільки скрутному і делікатній справі. Некія місіс Дороті Кембл, до речі, вельми богобоязненнная особа, з острахом і смиренням чекала Державного чоловіка. Її чоловік містер Кембл, втративши остаточну надію побачити спадкоємця, рішуче запропонував дружині викликати додому Державного чоловіка. В цей же час відомий англійський фотограф Девід Лінч отримав чергове замовлення: створення численних фотографій на дому. Його чекає Барбара. Вона володіє єдиною пристрастю: любить фотографуватися. І, як ви розумієте, наші герої переплутали квартири ...

Захоплююча ексцентрична ретро-комедія в одній дії. Джаз, чарльстон, відеопроекція, танці та костюми початку епохи ...

Придбати квиток на Комедія «Маленькие люди на большой кровати» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Комедія «Маленькие люди на большой кровати» відбудеться 20 жовтня 2018, 19:00, субота в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.