У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Музично-Танцювальний перформанс «KIEV TANGO PROJECT. PROSTO TA »

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Музично-Танцювальний перформанс «KIEV TANGO PROJECT. PROSTO TA» (віртуоз-квартет« KIEV TANGO PROJECT », танцювальний театр« WAVE »і міжнародна студія танців« GOLDANCE »)
  • Танцюють всі - в буквальному сенсі!
Хореографія, наче вихор пристрасті, захоплює не тільки танцюристів, а й музикантів - і це дійсно вражає.
  • Такого ще не було !!!
Танго-вистава «Prosto Ta (Просто Та)» дійсно не має аналогів. Це 100-відсотково український творчий продукт з пікантним аргентинським присмаком. Це буде перший в Україні танго-вистава під живий супровід «KIEV TANGO PROJECT», де учасниками постановки будуть не тільки танцюристи, а й музиканти. Ми зітремо всі штампи і стереотипи навколо танго і повністю перевернемо Ваше уявлення про цей стиль і про поняття «Танго-вистава» в цілому. Геть усі стандарти, ми покажемо, яким танго є насправді. Ми розповімо просто про найголовніше ...
  • Зоряні учасники !!!
Вистава «Prosto ТА ..» з'явився завдяки зустрічі і задумом творчих людей: засновниці міжнародної танцювальної школи «GolDance» Світлани Шеветовской, молоді з танцювального театру «Wave» і музикантів віртуоз-квартету «Kiev Tango Project». Режисером вистави став відомий хореограф-постановник Олексій Бусько.
 
Вийшло концертне шоу, в якому танцювальні номери пронизані одним духом, одним пристрасним сюжетом.
 
Не пропустіть!!!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Музично-Танцювальний перформанс «KIEV TANGO PROJECT. PROSTO TA » відбудеться 4 лютого 2020, 19:00, вівторок в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.