У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Цирк "Коні та леви" 21.10 12:00

21 жовтня 2018, 12:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Зустрічайте !!! ВІДКРИТТЯ НОВОГО СЕЗОНУ в ДНІПРОПЕТРОВСЬКОМУ цирк
Драйвова програма «КОНІ та ЛЕВИ»
Прем'єрна програма нового сезону здівує даже досвідченого дніпровського глядача. Яскраві, іскрометні номери різніх жанрів створюють Незабутній циркового калейдоскоп
Звичайно, Загальну Рамус прикрутити Царі звірів - могутні Леві. Відомій дресірувальнік Створив довірчі отношения з левами. Хижаки сміліво стрібають крізь вогонь, Танцюють, ходять на задніх лапах, но коли голова дресірувальніка опіняється в пащі лева, глядач завмірає від страху. Цей номер-переможець міжнародніх циркових фестивалів и учасник багатьох телепередач.
У Променя прожекторів під самим куполом літає на трапеції, як птах, повітряна гімнастка. Вона зачаровує своим запалом, красою и карколомнімі трюками.
Виразности, з Творчий знахідкою, порадує глядачів номер «Еквілібр на драбіні, что вільно стоит».
Незмінній Інтерес у публікі вікліче Виступ номера «Гра з батогами» під чаруючу музику народів Кавказу у віконанні сімейної парі дресірувальніків коней та поні. Красиві підтягнуті артисти віконують Унікальні трюки, захоплюючі весь зал. Колориту Програмі додаються грайливі поні, что Танцюють ірландські танці, та гордовіті, граційні коні.
Загадково жонглери продемонструють майстерність перемагання земного тяжіння с помощью різніх предметів.
Весь вечір на манежі дуже веселий клоун «Жоржик». Майстер сміху Вперше зустрінеться з Глядач міста Дніпра.
Прикраса ціркової вистави - балет Дніпропетровського державного цирку. Програму супроводжує оркестр Дніпропетровського державного цирку - головний диригент Сергія П'ятов. Ведучій програми - Іван Ф'ют

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Цирк "Коні та леви" 21.10 12:00 відбудеться 21 жовтня 2018, 12:00, неділя в Дніпровський цирк. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.