У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Stand-up концерт. Дмитро Романов

16 травня 2022, 19:00, понеділок
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Звернення організатора події!

Шановні глядачі!

Концертний тур Дмитра Романова із новою програмою відтермінований. Ми як організатори чекаємо слушної миті, щоб узгодити та оголосити нові дати концертів. Зважаючи, що воєнний стан триває і згідно з Законом ми маємо право не повертати кошти, ми прийняли непросте рішення: дати можливість на повернення вже зараз

До 16 червня ви можете звернутися за місцем купівлі та подати заявку на відшкодування.

Для того, щоб повернути кошти надішліть лист на пошту [email protected]
В темі повідомлення вкажіть: назву події та номер замовлення

Кошти будуть повернуті не пізніше 17 липня.

Якщо ви збережете свій квиток і дочекайтеся концерту, а ми віримо, що це станеться скоро, ми будемо вам неймовірно вдячні.

 
 
Дмитро Романов – колоритний одесит, який жартує про знайомі всім життєві ситуації, уникаючи при цьому вульгарності і брутальності. На думку Дмитра саме такого світлого і доброго гумору нам всім зараз і не вистачає. 
 
Він швидко став справжньою зіркою телеканалів та в інтернеті, виступаючи як сольний стендап-артист в проекті “Stand Up” на ТНТ.  Адже цей комік запам'ятовується глядачеві з першого разу - і справа не тільки в характерному монотонному говірці і пишній шевелюрі, якою, до речі, Романов дуже пишається.  
 
Дмитро має саркастичний інтелект, але й водночас його гумор простий: про батьків, про євреїв, про себе і про всіх оточуючих. Дмитро не боїться посміятися над собою і своїми недоліками, не соромиться сказати щось особисте. Романов відкрито говорить про те, що він єврей. Саме ця відкритість і подобається глядачеві.
 
А ще він шикарно імпровізує з глядачами, тому обирайте місця в першому ряду, якщо ви достатньо сміливі ;) 
 
А на розігріві будуть хлопці також не промах! Запрошеними гостями є найперспективніші київські гумористи Андрій Щегель та Антон Тимошенко.
 
Андрій Щегель -  найскандільніший, андерграундний і ексклюзивний комедіант, майстер «гострих» жартів, учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших підпільних стендап вечірок, резидент клубу «Підпільний Stand Up». 
 
Антон Тимошенко – інтелігентний комік, що вміє в таких звичних нам речах побачити комедію і розсмішити всіх навкруги. Учасник «Ліги сміху», дворазовий переможець телешоу «Розсміши коміка», резидент клубу «Підпільний Stand Up».
 
Сьогодні жанр стендап особливо популярний. А секрет в тому, що коміки зі сцени діляться зі слухачами своїми думками та емоціями. Вони жартують над стандартними життєвими ситуаціями, які знайомі кожному. При цьому для них немає заборонених тем. 
 
Ви зможете розслабитися, посміятися від душі та отримати приємне «перезавантаження» під час концерту!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Stand-up концерт. Дмитро Романов відбудеться 16 травня 2022, 19:00, понеділок в ПК Машинобудівників. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.