У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Віталік (Дикий театр)

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Уявіть собі чоловіка: впевненого, ділового, серйозного, накачаного, мачо. Це Віталік.
 
А тепер уявіть неідеального, закомплексованість сорокарічного «хлопця» з Маріуполя, який живе по знімних квартирах в Києві, працює журналістом, шукає сенс життя, гроші, турботу, любов і натхнення ... Представили? Так знайте - це теж Віталік.
 
Вперше на столичній сцені, та й взагалі на сцені - п'єса українського драматурга Віталія Ченської. Поставив спектакль головний режисер Дикого театру - Максим Голенко, відомий своїми спектаклями «Вій 2.0.», «ПопиМентиБаблоБаби» і «Афродизиак».
 
Мабуть, це один з найжорсткіших і життєвих вистав Дикого, адже на бекграунд життя Віталіка відбуваються доленосні події в країні.
 
Як завжди 18, говоримо матом, деякі сцени можуть травмувати своєю відвертістю.
 
Режисер - Максим Голенко
 
Текст - Віталій Ченський
 
Художник - Олеся Головач
 
Відеохудожник - Олена Овраменко
 
Дизайн - Олена Нікуліна
 
Звук - Ілона Шарапанюк
 
Світло, тех.діректор - Георгій Домінскій
 
Асистент по акторам - Любов Скирко
 
Продюсер - Ярослава Кравченка
 
У ролях: Олексій Дорічевскій і Андрій Кронглевскій
 
П'єса Віталія Ченської «Улісс» написана спеціально для Дикого театру, і є частково автобіографічною. Автор просить врахувати, що збіг імен дійових осіб з реальними - є випадковістю. Перше публічне представлення тексту відбулося на фестивалі молодої драматургії "Любимівка" у Театр.doc.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Віталік (Дикий театр) відбудеться 18 листопада 2018, 21:00, неділя в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.