У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Іоланта (опера)

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Опера Іоланта - російська класика в Дніпрі
Якщо Ви цінитель творчості П. Чайковського, безсумнівно, слід подивитися його останню оперу «Іоланта». Це трепетна історія про усезцілювальне силі любові, яка здатна творити чудеса.
 
З чого все починалося?
Автором цього твору є П. Чайковський. Він написав оперу, надихнувшись драмою Г. Герца «Дочка короля Рене». Вперше поставлена на сцені вона була 18 грудня 1892 року в Петербурзі. Твір складається з одного акта, а також має масу цікавинок:
 
Перша вистава відбулася разом з балетом «Лускунчик».
Лібрето до опери написав брат Петра Ілліча Чайковського.
Вперше за кордоном була поставлена в німецькому Гамбурзі.
Кілька разів твір пропадало зі сцени, але потім з тріумфом поверталося і завжди мало величезний успіх у глядачів.
 
Зробіть собі подарунок
 
Незважаючи на те, що сюжет опери кілька казковий, він актуальний навіть в 2018 році. Адже всі ми хочемо вірити в хороше і шукаємо справжні почуття. Тому поспішайте придбати квитки і насолодитися «Іоланта» в Дніпрі в театрі опери та балету 28 листопада. Вас чекає 2 години геніальної музики, печалі і радості, смутку і бажання, занурення в Середньовіччя і незважаючи ні на що, яскравий світ сліпий дівчата. Повірте, разом з акторами і виконавцями вистави Ви зможете знову повірити в чудеса!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Іоланта (опера) відбудеться 13 березня 2022, 18:00, неділя в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.