У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава-казка для всієї родини «Попелюшка»

1 грудня 2018, 14:00, субота
Перенесення майданчика
минула подія

Новий майданчик

Про подію

Театр «Classical Grand Ballet» представляє
 
... Ось уже багато років історія Попелюшки не втрачає своєї актуальності, знаходячи відображення в творчості багатьох авторів і продовжуючи викликати інтерес як у дитячій, так і у дорослої аудиторії. Казкова історія любові, повна чудес і перетворень чекає аудиторію всіх вікових категорій
 
Чи є хоч одна людина, не чув історії про Попелюшку? Навряд чи. Історія про бідну сирітку, злу мачуху і добрій чарівниці, а також про щиру й чисту любов з першого погляду знайома кожній дитині і дорослому ось вже не першу сотню років.
 
МЮЗИКЛ «Попелюшка» - ЦЕ 40 ЛЮДИНА НА СЦЕНІ: СУЧАСНА ХОРЕОГРАФІЯ (УЧАСНИКИ ПРОЕКТУ «Танцюють всі!»), СУЧАСНЕ МУЗИЧНЕ ЖИВЕ ВИКОНАННЯ, гарні декорації І розкішних костюмах!
 
Нестандартна трактування обов'язково зацікавить дорослих, яскраві костюми і незвичайні сценічні рішення вразять дітей, а прекрасна музика і живе виконання створить воістину святкову атмосферу. Ну і, звичайно ж, цей мюзикл обов'язково змусить вас повірити в чудеса і силу любові. А що ще потрібно для щастя холодним зимовим вечором! Ласкаво просимо в казковий світ, де щосекунди відбувається справжнісіньке диво і знову виникає давно забуте почуття дитячого захоплення, коли віриш, що ось-ось станеться диво!
 
Приходьте всією родиною, адже це спектакль для всіх поколінь глядачів: діти зроблять крок в прекрасний світ казки, молодь виявиться в полоні романтичних пригод, а дорослі знову випробують велику силу любові.

Придбати квиток на Вистава-казка для всієї родини «Попелюшка» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава-казка для всієї родини «Попелюшка» відбудеться 1 грудня 2018, 14:00, субота в ПК Машинобудівників. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.