У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Как потратить миллион, которого нет»

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Комедія «Как потратить миллион, которого нет»
 
1 квітня в театрі опери та балету відбудеться вистава за мотивами
літературного бестселера Гаріка Корогодського
 
На численні прохання глядачів вперше в Дніпро приїжджає спектакль, створений за мотивами літературного бестселера Гаріка Корогодського "Як витратити мільйон, якого немає і інші історії єврейського хлопчика".
Забиті під зав'язку зали, нестримний сміх, бурхливі оплески - незмінні атрибути цього сценічного блокбастера.
На сцені:
- Зачаровує глядачів неймовірно емоційною грою і відточеними до ідеалу жартами ОЛЕКСІЙ ВЕРТИНСЬКИЙ в ролі професора Айзенштат;
- Екстравагантний ГАРИК КОРОГОДСЬКИЙ в ролі філософічну прибиральниці Зінаїди Степанівни;
- Блискуча Віталіна Біблів в образах владних і одночасно зворушливих жінок;
- Нестримно енергійний ДМИТРО Вівчарюк в ролі Гаріка і ...
Море гумору, щемливі нотки лірики і ностальгії, що приймаються «на ура» пластичне і музичне рішення - це і багато іншого забезпечать публіці повний екстаз від того, що відбувається.
«Діма (виконавець ролі Гаріка) - це ідеальне попадання в образ мене! Папа, бабуся, Саша Меламуд - актори вистави дуже гармонійні в ролях персонажів моєї історії », - зазначає гру акторів Гарік Корогодський.
Коротко про виставу:
Вистава в режисерській інтерпретації Тихона Тихомирова - легка комедія з елементами буфонади про Гаріка Корогодського, його дитинство і юність, любов і ненависть, боротьби і волі.
70 - 80-ті роки ХХ століття. Нестримна фантазія головного героя додає велику порцію фарб в занудний антураж радянської епохи. У зв'язку з цим видовище стає бурхливим і феєричним.
У ролях: Гарік Корогодський, Олексій Вертинський, Дмитро Вівчарюк, Віталіна Біблів, Геннадій Попенко, Дмитро Сова, Борислав Борисенко, Слава Дудко, Юлія Врублевська, Вадим Пантус, Олександр Щукін, Сергій Солопай, Дар'я Палагнюк, Тетяна Туманна.
Пластичне рішення: Олексій Бусько.
Вокал: Іван Завгородній, Маня Корогодська.
П'єса: Тихон Тихомиров, Сергій «Седрік» Локшин, Олексій Смолка, Вадим Пантус.
Декорації: Петро Богомазов.
Художник по костюмах: Марія Денисенко.
Продюсери: Сергій Букшіна, Тихон Тихомиров.







Придбати квиток на Вистава «Как потратить миллион, которого нет» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Как потратить миллион, которого нет» відбудеться 1 квітня 2019, 19:00, понеділок в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.