У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Швейк"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Запрошуємо Вас відвідати приголомшливий вистава, супер комедію в 2-х діях - "Швейк" (за мотивами легендарного роману Чехского класика Ярослава Гашека - "Пригоди Бравого Вояки Швейка"), яка відбудеться 25 червня 2019, в Дніпровській Філармонії (великий зал), початок о 19:00. У головних ролях Народний Артисти, легендарні, прекрасні актори - Анатолій Хотікоев і Богдан Бенюк.
 
Вистава "Швейк" - це більше, ніж просто вільна інтерпретація легендарного роману, і багато в чому вона стала можливою завдяки таланту неординарних акторських особистостей - Хостікоєва і Бенюку. Саме їх багаторічний творчий тандем вплинув на ідею створити вистава про справжню чоловічу дружбу, про доброту, порядність, людяність, які непідвладні ніяким випробувань і часу.
 
Протягом усього вистави глядачі разом з акторами поринуть в події легендарного роману Чехского класика. Різних героїв зустріне вояка Швейк на своєму шляху перш, ніж знайде справжнього друга - поручика Лукаша. Весь вистава побудований на об'єднанні всіх можливих театральних жанрів, але найголовнішою перевагою звичайно ж є щира театральність, імпровізація доведена до досконалості, коли зникає межа між актором і глядачем, коли глядач непомітно сам для себе стає учасником всієї історії відбувається на сцені, неймовірних пригод, ім'я яким - Життя.
 
Цей вистава неможливо переказати, він кожен раз звучить по-новому. І не тільки завдяки бездоганній грі і імпровізації, але і завдяки чутливості і розумінні залу для глядачів, від якого чудові артисти набирають енергію творчості.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава "Швейк" відбудеться 25 червня 2019, 19:00, вівторок в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.