У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Celtic Legends

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

УВАГА! Концерт перенесений з 20 жовтня на весну! Повернення грошей за придбані квитки до 24.10.2019
 

Ознайомитися з умовами повернення

 
Чому варто відвідати концерт Celtic Legends?
 
1. Унікальне танцювальне ірландське шоу - традиційна музика, живий звук, яскраві костюми і неймовірні ритми!
 
2. Дві години феєрії танцю і музики, наповнених багатством ірландських талантів.
 
3. Поєднуючи традиційність і новітні технічні досягнення, тисячолітня історія оживає на сцені в світлі найсміливіших уявлень про сценічних шоу наших днів.
 
У 2001 році, в Ірландії, на незайманих, прекрасних пагорбах Коннемари свою навколосвітню гастрольну подорож почав танцювальний колектив Celtic Legends. Вистава, що складається з традиційних ірландських танців і музики, побачили майже у всіх куточках нашої планети. Весь музичний супровід виповнюється в живу!
 
Звучання традиційних ірландських музичних інструментів - скрипки з її божевільною треллю, кельтського барабана, що задає ритм всьому оркестру, і сумні наспіви ірландської волинки, а також запальні танці, що повертають нас до витоків стародавніх традицій, настільки розпалюють атмосферу, що глядачі ніби опиняються в найстарішою Ірландії, з її життям, культурою, музикою і своїм власним, ні з чим не порівнянним серцебиттям.
 
Танцюристи підкорюють сцену прекрасними блискавичними рухами.
 
Всі вони танцюють з дитинства, і неодноразово нагороджені на різних чемпіонатах, а також брали участь в гастрольних турах з такими виконавцями як Riverdance або Lord of the Dance.
 
Останнім часом ірландські танці переживають новий світанок разом з уже згаданими ірландськими трупами, але саме Celtic Legends намагається відтворити найдавнішу форму цього мистецтва, занурюючись в нього до самого коріння.
 
Celtic Legends - це прекрасні традиційні танці, яким вторять звуки прекрасної живої музики. Складні групові номери збагачуються сольними партіями, які стають окрасою вистави - традиційно ірландського, живого, барвистого і, по-справжньому, незабутнього!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Celtic Legends відбудеться 20 жовтня 2019, 19:00, неділя в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.