У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Олександр Марцинкевич і група "Кабріолет"

23 грудня 2019, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Серед циганських ансамблів Олександру Марцинкевичу і його групі «Кабріолет» навряд чи хто складе конкуренцію. За 25 років існування вони об'їздили добру половину Європи (правда, не в кибитці, як в минулі часи кочували їх предки), побували з гастролями в багатьох містах, ставали лауреатами та призерами безлічі фестивалів циганської музики і вдома, і за кордоном, виступали на одній сцені з такими визнаними майстрами, як сім'я Бузилевих.
 
Здавалося б, що спільного має шикарний іноземний автомобіль з циганською музикою? Просто «кабріолетом» цигани між собою називають кибитку з відкритим верхом. Про людей, які прибували в гості на такому «кабріолеті», за старих часів говорили: «Вони прийшли до нас з відкритим серцем». Звідси і назва ансамблю, адже ми дійсно приходимо до вас, глядачам, з відкритим серцем і співаємо від щирого серця, - стверджує Олександр Марцинкевич. Не дивлячись на те, що «Кабріолет» вже став відомим, Олександр вважає, що у них ще все попереду. Він каже так: «Найголовніше, що люди слухають наші пісні, на наші концерти приходить глядач в буквальному сенсі від трьох до ста років, - а це вже саме по собі показник нашої популярності і того, що циганська культура багатьом небайдужа».
 
Пристрасть до музики у циган чи не природжена, риса національного характеру, особливість менталітету. Природа обдарувала цей народ воістину унікальною музикальністю: більшість з них з дитинства володіють прекрасними голосами, володіють, найчастіше віртуозно, багатьма музичними інструментами, а танцювати «вчаться раніше, ніж ходити»
 
Олександр Марцинкевич - унікальна людина, тому що це циганський композитор. Кожна пісня індивідуальна, кожна пісня ця подія. І в кожній пісні є щось таке, що дійсно чіпає. У нього є те, чого не вистачає дуже багатьом артистам. У нього є родзинка, талант і звичайно - харизма.
 
В арсеналі групи понад 300 пісень. Нею випущено більше 20 дисків. Більш ніж плідна робота не стоїть на місці. Зараз, як ніколи, Олександр багато пише, записує, аранжує, знімає.
 
Нові пісні Олександра Марцинкевича - це добре аранжована сучасна популярна культура, серед старих пісень - дуже відомі, життєві композиції, які співає вся країна. У кожній з них є циганська душа, відкрита, яка страждає, любляча.
 
23 грудня в ДК Шинник Олександр Марцинкевич разом з групою виконає старі хіти, такі як: «Я не жалею ни о чем», «Кусаю руки», «Не ревнуешь», «Между небом», «Роза белая моя», «Цепи», «Завидую»і багато інших; а також нові пісні !!!
 
Не пропустіть незабутній концерт!
 
Втеча, вчинений кожної з них, зводить героїнь в одному місці, з якого їх чекає спільний шлях. До чого вони прийдуть? Розійдуться їх дороги? Чи справді їх зустріч була випадковістю? І чи можуть бути випадковими довіра та ніжність.

Придбати квиток на Олександр Марцинкевич і група "Кабріолет" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Олександр Марцинкевич і група "Кабріолет" відбудеться 23 грудня 2019, 19:00, понеділок в Арттериторія КСК "Шинник". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.