У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Цирковий Квартал

20 жовтня 2019, 12:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Початок нового циркового сезону 2019 - 2020 року.У Дніпровському державному цирку З 21 вересня по 20 жовтня 2019 року. Приголомшливе шоу - «Цирковий квартал».
 
Запрошуємо всіх бажаючих прогулятися «цирковим кварталом». Ось «Кінно - акробатичний ансамбль»,де вершники зі швидкістю вітру проносяться по манежу, бездоганно виконуючи складні кінно - акробатичні трюки. Дуже незвичайне і динамічне видовище - номер «Оригінальна дресура верблюдів і лам» .Величезні верблюди - кораблі пустелі, зачаровують своєю красою, під керівництвом дресирувальника ,заслуженого артиста Північної Осетії Бориса Лазарова.
 
Прогулянка триває. А зустрінете Ви номер «підкидні дошки» у виконанні артистів-акробатів .Під купол злітають, віртуозно, викручують різні сальто - мортале, молоді, завзяті акробати, захоплюючи глядача.  У манежі справжнє свято. Не залишить байдужим ні кого оригінальний номер «Трансформація». Дуже красиве та яскраве видовище. . Продовжуючи подорож «цирковим кварталом», Ви побачите сміливих повітряних гімнастів на «Бамбуці» під самим куполом цирку. І все це під керівництвом заслуженого артиста Рафаеля Алієва.
 
Ще «Цирковий квартал» порадує глядачів зустріччю з представником знаменитої династії, спадковим дресирувальником Айдином Істрафіловим. Айдин володар призу «Срібний клоун» на Міжнародному фестивалі в Монте - Карло.Його улюблені примати - свиннохвості макаки, або як їх називають лапундер,весело катаються на моноциклах, жонглюють м'ячиками і виконують різноманітні трюки. На манежі Айдин покаже глядачам своїх дуже симпатичних осликів і кумедних собачок.
 
І яке ж циркове шоу без клоуна? Весь вечір смішить найвеселіший, відомий клоунський дует «Алекс і Ко», артисти з Американського цирку братів Рінглінг Барнума і Бейлі.
 
Виставу супроводжує яскравий шоу-балет та оркестр Дніпровського держцирку під керівництвом Сергія П'ятова. Шоу веде Іван Фьют.
 
Приходьте! Насолоджуйтесь! Дивуйтесь! Чекаємо на Вас!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Цирковий Квартал відбудеться 20 жовтня 2019, 12:00, неділя в Дніпровський цирк. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.