У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "В цьому домі все можливо"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Найбезглуздіші ситуації, як правило, відбуваються з найближчими людьми, з тими, хто живе з нами під одним дахом. Ну ось згадайте, скільки курйозних випадків відбувалося за все ваше життя під дахом рідного дому, і скільки в його стінах зберігається таких милих секретів? Вистава «В цьому домі все можливо» якраз про такі сім'ї, які ведуть задушевні бесіди в перервах між суперечками. Все, втім, як і годиться! Але головне: якими б гучними не були сімейні скандали, вони абсолютно не означають, що люди стали один одному чужими - вони можуть веселитися так само голосно! Про всі перипетії, з якими стикаються рідні люди дивіться у виставі, який поставлений за мотивами Еллін Мак Ківер!
 
Це неймовірно смішна, легка і динамічний, але в той же час сповнена глибокого сенсу вистава про кохання, про сім'ю, про стосунки між найближчими людьми. Це сміх крізь сльози, який дає глибину подається історії на сцені театру. Парадоксальні ситуації, дивні діалоги і повна непередбачуваність.
 
Кажуть, що коли серця людей знаходяться близько, вони говорять пошепки, а коли серця віддаляються - переходять на крик. Власне, звідси і така різна погода в будь-якому будинку. Безглузді ситуації, цікаві бесіди, цікаві розповіді, вкрай парадоксальні ситуації будуть зіграні Олексієм Богдановичем, Лесею Самаєвої, Тамарою Яценко, Яртемом Ємцова, Анастасією Блажчук, Анжелікою Гирич.
 
Режисер постановник: Ірина Зільберман.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава "В цьому домі все можливо" відбудеться 27 листопада 2019, 19:00, середа в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.