У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ансамбль «Славутич»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Козацькому роду 
Нема переводу, 
Нема рівні козакам, 
Що йдуть за свободу!
 
У жовтні українці відзначають одне із найважливіших церковних свят – «Покрову Пресвятої Богородиці». На цю дату також припадають такі значні для України свята, як День Українського козацтва та День захисника України. Святкування дня Українського козацтва  збігається зі святом Покрови Пресвятої  Богородиці. Козаки вважали Богоматір своєю заступницею і захисницею від ворогів.
 
Головна церква українських козаків завжди була на честь Покрови. Тому гасло українських козаків «Душу – Богові, життя Україні, честь - нікому». У кожного з нас тече кров наших предків – вільних і незалежних козаків. Саме дух козацтва, покоління за поколінням, виховує у нас патріотизм, національну свідомість, почуття гордості.
 
На честь цих свят «АФХА» Славутич» презентує концертну програму «Козацькому роду нема переводу». Що стосується традицій на День козацтва, в нашому концерті будуть козацькі танці та пісні: «Похідний Козацький марш»; «На жовті води» та ін.. А одна з головних традицій – виконання гопака – народного українського танцю.
 
Молоді люди змагаються між собою в цьому танці, вихваляючи своїх предків. Номери концерту будуть переходити від патріотичних танців і пісень до ліричних та сатиричних вокально-хореографічних композицій. Весь склад ансамблю «Славутич» - балет, оркестр, хор чекає на зустріч зі своїм улюбленим глядачем!
 
         

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Ансамбль «Славутич» відбудеться 17 жовтня 2023, 18:00, вівторок в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.