У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Легенди РОКА! «Creedence Clearwater Revived»

15 квітня 2022, 19:00, п’ятниця
Тривалість
02:00

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 11 КВІТНЯ 2020 19:00 НА 15 КВІТНЯ 2022 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Квитки поверненню не підлягають
Брати Том і Джон Фогерті створили групу Creedence Clearwater Revival в 1967 році в Сан-Франциско. Їх геніальні кавер версії пісень Дейла Хаукінса (Dale Hawkins) "Suzie Q" і Скриминг Джей Хокінса (Screamin Jay Hawkins) "I Put A Spell On You" відразу стали хітами і перетворили CCR в найпопулярнішу рок-групу не тільки в  Америці, але і завоювали титул "Краща група світу 1970". Золоті сингли "Proud Mary" і "Born On The Bayou" не покидали хіт-паради більше року. Виступ на знаменитому фестивалі у Вудсток і ціла серія наступних синглів, які влаштувалися в "гарячій десятці": "Bad Moon Rising", "Green River", "Fortunate Son", "Down On The Corner", "Travelin 'Band", "Up Around The Bend "і" Lookin 'Out My Back Door ", перетворили CCR в легенду року ще при житті. На жаль крім талантів, група мала ще й самий не вигідний контракт в історії грамзапису, що в підсумку призвело її до розпаду в 1972.
 
В кінці 80-х засновник CCR Том Фогерті (Tom Fogerty) відновив гастрольну діяльність разом з гітаристом британської групи Animals Джонні Гітар Вільямсоном (Johnnie Guitar Williamson) по Європі, Азії та Австралії. Успіх альянсу англо-американських музикантів був настільки колосальним, що навіть після трагічної смерті Тома Фогерті в 1990 році, група продовжила свої виступи, запросивши на роль провідного вокаліста Піта Бартона (Pete Barton), більше 20 років виступав у складі Animals і разом з легендами ритм-енд-блюзу Стівом Кроппері (Steve Cropper), Спенсером Девісом (Spencer Davis) і Міком Гріном (Mick Green).
 
Нинішній склад групи відзначає своє 20-річчя. Разом з Пітом Бартоном, якого музичні критики прозвали за потужний голос "The Size Of Texas" ( "Розміром з Техас"), на сцену виходять ветерани року: Джефф Хаммонд (Geoff Hammond), легендарний барабанщик Денні Лейн (Denny Lane), гітарист Moody Blues і соратник Пола Маккартні по Wings, гітарист Грем Поллок (Graham Pollock) з The Hollies та бас-гітарист Алан Сагар (Alan Sagar), що прийшов з легенди кантрі-року 70-х - групи Slack Alice.
Їх популярність в Європі і Австралії - феноменальна: вони виступали перед 80.000 глядачами у Варшаві, зібрали 50.000 в Турині, 35.000 в Римі, концерти в Чехії, Італії, Німеччини та Польщі регулярно збирають аншлаги. За дві години поки триває шоу, група обрушує на шанувальників золоту класику CCR: нестаріючі хіти "Have You Ever Seen the Rain", "Lodi", "Proud Mary", "Fortunate Son", "Фho'll Stop the Rain" , "Run Thru the Jungle", "Suzi Q", які багатотисячні аудиторії співають разом з групою, перетворюючи концерт в дивне свято вічної музики Creedence!
Тривалість: 2 години.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Легенди РОКА! «Creedence Clearwater Revived» відбудеться 15 квітня 2022, 19:00, п’ятниця в ПК "Шинник". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.