У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Жениха викликали, дівчата?»

Продаж призупинено
минула подія
Тривалість
02:30
З антрактом
Українською мовою

Про подію

Звернення організатора: Шановні глядачі! Вистава «Жениха викликали дівчата» на жаль не відбудеться! Приносимо Вам свої вибачення та пропонуємо обміняти квитки на виставу «Амурні справи» 11.03.2024, або на виставу «Лазанья по-французьки» 25.03.24. Для обміну, просимо Вас надіслати квитки на адресу ел. пошти: [email protected] + написати назву нової вистави, яку Ви обираєте відвідати. Ми обміняємо квитки на рівноцінні місця. Дякуємо за розуміння. Мирного неба! Бережіть себе!💙💛.
 
Важливо! Обмін можливий до 1 березня включно.
 
Дві самотні літні жінки, сестри: одна – колишня акторка, інша - все життя при ній. Лагодять зламані крани, згадують минуле, живуть у надто просторій квартирі, де колись був галасливий театральний гуртожиток. Самі... І раптом старшій (актрисі) спадає на думку геніальне рішення!!! – Видати молодшу заміж.
 
І в рівномірному, зі схожими тихими днями життя щось починає відбуватися. Нареченого замовляють у шлюбній агенції, але спочатку приходить зовсім не наречений, а потім – одразу двоє наречених...
Однак ініціативу перехоплює інший претендент із явно заплямованою біографією. Але всіх їх випереджає слюсар-сантехнік, якого пані приймають за справжнього нареченого.
 
У результаті – закохані всі! І весь процес з'ясування стосунків супроводжується дотепними діалогами та комічними ситуаціями. Виявляється, тільки зроби крок, і все буде можливо: мрії, які здаються нереальними, насправді цілком реальні. У цій виставі в повітрі завжди витає можливість. Здавалося б, простягни руку – і схопиш мрію за хвіст, стягнеш з небес на землю – ось тобі й реальність.
 
І не так уже й багато для цього потрібно. Кульмінація вистави – у прийдешнє щастя повірили вже всі: і глядачі, і навіть самі актори. Здавалося, ще трохи – і все порозуміється в цьому дурному житті. Але...
 
    

Придбати квиток на Вистава «Жениха викликали, дівчата?» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Жениха викликали, дівчата?» відбудеться 26 лютого 2024, 18:00, понеділок в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.