У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Балет «Дон Кіхот»

У продажу залишилось 761 квиток
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 150 грн
Тривалість
02:30
З антрактом
Бронь На касу
48
годин
7+

Про подію

Людвіг Мінкус. Балет на 3 дії. Дата прем'єри: 26 грудня 1979. Справжні поціновувачі класичного балету вважають балет «Дон Кіхот» святом танцю. Стрімкий, як вихор, «Дон Кіхот» заряджає життєлюбством, позитивною енергетикою та запальною музикою. Автор нашої версії «Дон Кіхота» народний артист СРСР Маріс Лієпа.

В нашій виставі збережені фрагменти безсмертного творіння Петіпа: балет включає в себе «білий акт» з його вишуканою академічною симетрією, а також віртуозне фінальне па де де – парний танець балетних солістів. Балет сповнено різноманітними танцями, комічними ситуаціями та іспанськими пристрастями.

  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Балет «Дон Кіхот» відбудеться 28 квітня 2024, 17:00, неділя в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

13 квітня, 16:00
Одеса Одеський національний академічний театр опери та балету ціна: від 310 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 584

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"