У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Voice of the RockStars та симфонічні Рок-Хіти

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Любі друзі! Зараз нікого вже не здивуєш РОК-хітами у виконанні симфонічного оркестру!
МИ НЕЗАЛЕЖНИЙ КОНЦЕРТНИЙ МАЙДАНЧИК завжди в пошуках оригінальних концепцій концертів!
Тому Запрошуємо Вас на унікальний СИМФОНІЧНИЙ РОК-КОНЦЕРТ «VOICE of THE ROCK STARS» (або «ГОЛОС РОК ЗІРОК»)! Уявіть, що СВІТОВІ РОК-ЗІРКИ зберуться у Вашому місті і виконають для Вас свої самі ПОПУЛЯРНІ ПІСНІ-ХІТИ в супроводі СИМФОНІЧНОГО РОК-ОРКЕСТРУ!!!
 
Основа концертної програми - це справжні голоси РОК-ЗІРОК, оцифровані з оригінальних багатоканальних записів!!! Тобто Ви почуєте ОРИГІНАЛЬНИЙ ГОЛОС улюблених РОК ВИКОНАВЦІВ (QUEEN, METALLICA, SCORPIONS, MUSE, LINKIN PARK, THE BEATLES і ін.) В супроводі «ЖИВОГО» СИМФОНІЧНОГО ОРКЕСТРА!!!
 
Неймовірні емоції, запальний драйв, кілотонни ЗВУКА і СВІТЛА!!! ЦЕ ВАРТО ПОБАЧИТИ!!!
 
Ми відбираємо для Вас НАЙКРАЩА НАШІ УЛЮБЛЕНІ ГЛЯДАЧІ!!!
 
ВСІХ чекаємо на незабутньому РОК СИМФОНІЧНОМУ КОНЦЕРТІ 20 вересня в 19:00 в ФІЛАРМОНІЇ!!!

Придбати квиток на Voice of the RockStars та симфонічні Рок-Хіти можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Voice of the RockStars та симфонічні Рок-Хіти відбудеться 15 листопада 2020, 19:00, неділя в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.