У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "Візаві" - "Імперія Янголів"

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 26 ЛЮТОГО 2022 19:00 НА 10 ГРУДНЯ 2022 17:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Чому варто піти на спектакль «Імперія янголів»?
 
1. Отримати емоційний нокдаун.
2. Спостерігати сплетіння глибокої філософії та тонкої іронії.
3. Насолодитися професійною грою і сучасною музикою.
 
Відома вистава «Імперія янголів».
 
В основі постановки «Імперія янголів» сюжет знаменитої книги-бестселера Бернара Вербера. Сам твір називають «Одою життя», «присвячений сучасній людині». Видання входить в десятку найпопулярніших книг світу. Тираж «Імперія янголів» вже перевищив 10
мільйонів екземплярів. І треба визнати, постановка такого шедевра - справа не з легких і вимагає великої сміливості.
 
Головний герой вистави потрапляє на небеса і стає ангелом- охоронцем для трьох людських душ: тонкого і вразливого французького письменника, слов'янського хлопця, безпритульного і вбивці, і американської дівчини, що стала згодом «Міс всесвіт». У кожного з цих людей - свій шлях, повний помилок і спокус. Випробування проходить і Ангел, який не бажає бути бюрократом. Який вирішує порушити традицію і присвячує своє нове життя служінню людству. Які біди і протиріччя чекають його на цьому шляху, які помилки і перемоги, - Ви зможете побачити у виставі театру «Візаві».
 
«Імперія янголів» - це талановиті професійні актори, прекрасна режисура, гармонійне поєднання філософії і гумору. У Виставі звучить сучасна європейська, американська музика, а також класичні твори світових композиторів.
 
В ролях:
 
Тамара Морозова,
Євген Бельтюков,
Ірина Марчук,
Кирило Шевченко.
Тривалість вистави 2 годину 05 хвилин.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Театр "Візаві" - "Імперія Янголів" відбудеться 10 грудня 2022, 17:00, субота в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.