У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Just drift

Продаж припинено
минула подія

Про подію

24 мая состоится уникальное событие! Открытие автомобильного фестиваля "JUST DRIFT"!!! Впервые в Украине,профессионалы и любители буду участвовать в рамках одного мероприятия и единой системы судейства! "JUST DRIFT"- единственный фестиваль,который даёт возможность любителям испытать себя на профессиональной трассе рядом с топовыми пилотами Украины! В рамках фестиваля пройдёт "after-party",гостем которого станет всеми известный репер "ЯрмаК"( http://vk.com/yarmakmusic )!!!!
Вас ждут:
- Более 10 профессиональных пилотов
- Более 10 пилотов-любителей
- Невероятное зрелище
- Вкусные напитки и невероятно вкусная кухня
- After-party
- Море положительных эмоций

24.05.2015 Днепропетровск, ТЦ Метро (Запорожское шоссе 63), Start 12.00

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Just drift відбудеться 24 травня 2015, 12:00, неділя в БЛАГОДIЙНИЙ ВНЕСОК НА РОЗВИТОК АВТОСПОРТУ. ВНЕСОК СКЛАДАЄ 120 ГРН.. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.