В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

ШОСТЕ ЧУТТЯ

19 марта 2017, 19:00, воскресенье
Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Гурт «Шосте Чуття» відкриє Україні «Правду»

Драйв, рок, щирі емоції та справжня українська музика – для вас цієї весни. Гурт «Шосте Чуття» вирушає у всеукраїнський тур «Правда» – нові міста, нова програма та незмінно живий звук.
Музику «Шостого Чуття» почують на Заході та Сході України. Концертний тур охопить Київ, Запоріжжя, Дніпро, Вінницю, Хмельницький, Ужгород, Полтаву, Харків, Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Львів та інші міста.
На сцені звучатимуть як зовсім нові, так і всім відомі пісні. Для своїх шанувальників гурт приготував, прем’єри, якіпрезентує на концертах.
На вас чекають незабутні емоції, темпераментна та запальна музика, від якої ніхто не встоїть на місці, слова пісень, що пробуджують справжні почуття та не залишають байдужими, ну і звичайно живий звук.
Гурт «Шосте Чуття» – це нова енергія української музики, яку повинен відчути кожен, адже воназапалює своїм драйвом! Саме ця справжня музика та щирість її виконання, яку творять учасники гурту, пробудить Україну цієї весни.
Гурт «Шосте Чуття» учасник багатьох концертів і фестивалів: «Бандерштат», «WoodstockUkraine», «Зашків», «Підкамінь», «Razomfest», «LvivTattooFest», «Ї», «Тарас Бульба», «Червона рута»та ін. На рахунку гурту два студійні альбоми та три професійні кліпи.

Купить билет на мероприятие можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Днепр.

ШОСТЕ ЧУТТЯ состоится 19 марта 2017, 19:00, воскресенье в МахноПАБ. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.