В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Вистава «Тартюф»

Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Ж.-Б. Мольєр. ТАРТЮФ. Комедія на 2 дії. Прем’єра відбулася 6 квітня 2013 року
 
Пишні промови, показна праведність, казкові обіцянки… Так хочеться їм вірити. А чи завжди вони правдиві? Чи не дурять нас у гонитві за якоюсь вигодою? Думаєте, тільки сьогодні ці питання турбують людей? Мольєр писав про це понад три століття тому! Щоб дізнатися, як викрити та покарати лицеміра, варто озброїтися гарним настроєм і подивитися виставу «Тартюф».
 
Дія відбувається в будинку Оргона – багатого паризького буржуа. Він приводить у свою господу дивне створіння на ім’я Тартюф. Ніхто й незчувся, як цей майстер маніпуляції почав усім заправляти в апартаментах багатого недотепи. У планах облудника: звабити дружину господаря, одружитися з його дочкою і, звісно ж, заволодіти усім майном.
 
У нього на шляху: вірність і гострий розум Ельміри, чисте кохання Валера та Мар’яни, порядність Клеанта і відвага Даміса. Чиє буде зверху? Вам буде цікаво до останніх хвилин вистави. А ще – неймовірно весело!
 
Вистава відзначена дипломами фестивалю-конкурсу театрів Придніпров’я «Січеславна-2013» у номінаціях «Краща драматична вистава», «Краща чоловіча роль» (Олег Волощенко за роль Тартюфа). А також – дипломами IX Міжнародного театрального фестивалю “Класика сьогодні” у номінаціях «Краща вистава», «Краща чоловіча роль» (Олег Волощенко за роль Тартюфа), «Краща жіноча роль другого плану» (Марина Юрченко за роль Ельміри), «Краща жіноча роль другого плану» (Світлана Комарова за роль Доріни).

Купить билет на Вистава «Тартюф» можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Днепр.

Вистава «Тартюф» состоится 24 июня 2023, 17:00, суббота в Днепропетровская филармония имени Л. Б. Когана. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.