У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Песочный театр

Продаж припинено
минула подія

Про подію

   Кожного ранку ми прокидаємося з надією на новий кращий день, сподіваємося наздогнати щастя, яке біжить попереду нас і шукаємо світ та людей, яких iноді вигадуємо самі...
І це, без сумніву, добре! Але ми пропонуємо в нашій шоу програмі на мить призупинитись, озирнутись і побачити, що світ, у якому ми живемо, люди, що поруч з нами, та відчуття до них - це і є бажане щастя... Відмітити, що кожен день нашого буття є особливим і важливим для нас і для людей, які нас люблять.
Сюжет,який розкривається через пісочні образи на екрані в поєднанні з музикою та чарівною піснею пронизує всі струни душі і не залишить нікого байдужими, бо це про кожного з нас, про ті думки і почуття, емоції й переживання, які іноді виразити словами неможливо. Жанр, в якому ми пропонуємо нашу виставу ще невідомий на сьогоднішній час, але дуже вишуканий і близький кожному, бо в ньому, як в справжньому житті, є місце і трагедії, і комедії, і ліричності нашого буденного життя і це поєднання є справжнє диво, яке так захоплює глядачів, приголомшує дорослого і вчить молодшого, відновлює свідомість і дарує блиск надії в  ваших очах.
 Художник пісочної анімації із двох інгредієнтів – рук майстра та піску створює чудо! А допоможуть їй в цьому музиканти, вокалісти, казкова ведуча та живі персонажі.
 Тож, ласкаво просимо до нашого пісочного театру «Три сестри», який ми створили ще в дитинстві в наших мріях ,а життєві історії, лягли в основу режисерського задуму наших вистав.
Тривалість пісочно-анімаційної програми 1 година. Після завершення майстер-клас - 30 хвилин.
 

Придбати квиток на Песочный театр можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Песочный театр відбудеться 2 жовтня 2016, 19:00, неділя в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.