У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Анна Сагалова

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Ганна Сагалова виступає з концертами в Україні та Європі. Серед них виступи в концертному залі державної радіостудії в Берні з трансляцією по центральному радіо Швейцарії; у Міжнародному музеї Червоного хреста в Женеві (Швейцарія); в Безендорфер-холі у Відні (Австрія); на міжнародному музичному фестивалі в Любостроні (Польща); в Будинку-музеї Ф. Ліста та концертному залі Альтенбург у Веймарі (Німеччина); на Міжнародному фестивалі камерної музики в Шанхаї (Китай); в різних залах Познані в межах днів української культури в Польщі; на Міжнародних фестивалях «Kiev-Music-Fest» (Київ, Україна), "Харківські Асамблеї" та ін. Її виконання часто транслюється по радіо і телебаченню, висвітлюється в пресі. У Польщі випущено компакт-диск із записом її виконання музики польського композитора Костянтина Горського. У студії звукозапису Вищої школи музики в Веймарі записаний компакт-диск Ганни Сагалової.
Ганна постійно грає як солістка з багатьма симфонічними оркестрами України під керуванням таких диригентів, як К. Колчинська, Г. Хейне, В. Конехейро, Ч. Хові (США), Ш. Палтаджян, В. Пласкіна, Ю. Янко, Н. Сукач, А. Власенко, Д.Мороз (Україна), У.Шнайдер (Швейцарія), К. Гейфорд (Великобританія), Е. Дядюра (Росія), А. Лізаррага (Австрія-Мексика).
29 листопада 2016 року в Дніпропетровській філармоніі ім.Когана Ганна виконає твори: 
Ф. Мендельсон:  Фантазия fis-moll,
                          
                           Rondo capriccioso,
                           Serious variations
Ф. Шопен:         Баллада №1 g-moll,
                           3 вальса,
                           Andante Spianato and Grande Polonaise Brillante
                           in E flat major Op.22

Придбати квиток на Анна Сагалова можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Анна Сагалова відбудеться 29 листопада 2016, 19:00, вівторок в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.