У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ТАРАКАНЫ!

22 лютого 2020, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

22 лютого 2020 року один з найяскравіших, затребуваних і улюблених панк-рок колективів, група «Тараканы!», виступить в Дніпрі!
 
Історія Тараканов! - це більше 15 студійних альбомів, незліченна кількість синглів, більше 30 відеокліпів, перші місця в радійних хіт-парадах, а також неосяжна концертна світова географія.
 
Як би не трансформувалася виконавська манера «Тараканов!», Від зухвалого динамічного панк-року, натхненного творчістю Sex Pistols і Ramones, до каліфорнійського поп-панку, на рок-сцені гурт завжди мала свій неповторний стиль і величезна кількість відданих слухачів всіх соціальних прошарків і вікових груп.
 
На концертах група зіграє 2 годинний сет зі своїх кращих хітів усіх часів і треки, які давно не виконувалися на концертах, але не забуті й улюблені відданими шанувальниками колективу.
 
Все це доповниться новим вражаючим світловим і відео шоу.
 
Живі виступи «Тараканов!» - це незмінно плещучи через край енергія, це юність і щирість, це величезний заряд бадьорості. Адже саме такою і повинна бути справжня рок-музика!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

ТАРАКАНЫ! відбудеться 22 лютого 2020, 19:00, субота в ПК "Шинник". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.