У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Экскурсия на производство пиццы с мастер-классом 12.02

12 лютого 2017, 11:45, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Місце зустрічі: вул.Запорізьке шосе, 45

Ви полюбляєте піцу? Виявляється, ще давні греки та римляни вміли готувати відкриті пироги з начинкою. І сьогодні ця страва користується неабиякою популярністю серед дітей та дорослих. Тільки уявіть: в усьому світі за добу люди з’їдають близько 500 мільйонів різноманітних піц! Але давно доведено: створена власними руками піца набагато смачніша! Тому запрошуємо всіх бажаючих на майстер-клас з виготовлення піци.
Ви побуваєте на виробництві, де не тільки побачите на власні очі усі етапи виготовлення цієї страви, а й приготуєте власну еко-піцу – на свій смак! Кожен учасник працює над своєю піцою.
А ще, Ви дізнаєтесь:
-Чим відрізняється еко-піца від звичайної?
-Хто такі pizzaiolo (піцайоло)?
-Скільки видів піци існує?
-Як приготувати найсмачнішу піцу?
Тривалість майстер-класу – 1,5 год.
Готову піцу Ви забираєте з собою!
Максимальна кількість осіб у групі – 10.

Дітям до 8 років у супроводі дорослого безкоштовно.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Экскурсия на производство пиццы с мастер-классом 12.02 відбудеться 12 лютого 2017, 11:45, неділя в риба Андрій. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.