У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Гранд-шоу «Легенда - Леонід Утьосов»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Режисер - народний артист України Іван Шепелєв
Три віки Леоніда Утьосова - пісенна ретроспектива великого музиканта, актора і одесита. Як писав сам Леонід Осипович Утьосов: «Моє життя ділиться на три абсолютно самостійних періоди». 
Перший - юність і молодість, унікальний період, про який в офіційній біографії артиста ви ніколи не прочитаєте. Він зустрічався і дружив з найодіознішими фігурами того часу. Співав для всіх! Від «чистої» публіки в залі Одеської філармонії до злодійських «малин». Не випадково першою і найпопулярнішою піснею Леоніда Йосиповича стала одеська дворова пісня «З одеського кічмана втекли два уркана». Сучасники кажуть, що це була найулюбленіша пісня Сталіна, пластинку з її записом він заїздив до дірок. 
Другий період - це Москва! По суті, він почався відразу ж після виходу на екран фільму «Веселі хлоп’ята». Пісні з цього кінофільму співала вся країна. Вони популярні і по сьогоднішній день. Це «Серце, тобі не хочеться спокою», «Чорна стрілка, білий циферблат» і багато інших. 
Третій період - воістину легендарний! Коли Утьосов, разом зі своїм оркестром, приїжджав на гастролі в Одесу, на вокзалі його зустрічало пів міста. Як правило, він давав 5-6 концертів, квитки, на які, через спекулянтів, коштували шалені гроші. І, звичайно, пісні того періоду «У чорного моря», «Візник», «Маркіза», «Пароплав» знали всі від малого до великого. В цей же період у нього була сольна програма, присвячена Великій Вітчизняній Війні. Ветерани концерт слухали стоячи: «Ти одесит, Мішка», «Моє місто», «Пісня Перемоги».
У нашому концерті у кожного періоду є свій виконавець. Юний Утьосов - лауреат міжнародного конкурсу Вадим Кочетков. Утьосов в розквіті сил – Владислав Мартинов. І Утьосов-легенда - заслужений артист України Олександр Мірошниченко. У ролі джаз-оркестру Утьосова - джаз-оркестр Дніпропетровської філармонії під керуванням Юрія Іщенка. Режисер, автор сценарію і ведучий - народний артист України Іван Шепелєв.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Гранд-шоу «Легенда - Леонід Утьосов» відбудеться 7 лютого 2017, 19:00, вівторок в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.