У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Камерний дует

Продаж припинено
минула подія

Про подію

В програмі: К. Дебюссі соната для скрипки і фортепіано g moll
Ф. Пуленк соната для скрипки і фортепіано 
Е. Шоссон Поема ор.25
Ц Франк Соната для скрипки і фортепіано A Dur
 
Яворський Денис Юрійович (1988) лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, таких як: конкурс ім. Ф. Шопена (Київ, 1 премія), конкурс ім. Г. Нейгауза (м.Кіровоград, 3 премія), конкурс-фестиваль ім. Ф.Шопена (Польща, м. Пшедбуж, лауреат), конкурс-фестиваль ім. Ф.Шопена (м.Дніпропетровськ, лауреат). Закінчив школу мистецтв по класу фортепіано у Поліщук Т.Ю. в м. Волочиську, Хмельницької області. Продовжив навчання в Київській музичній школі-інтернаті ім. М.Лисенка (клас Найдич Н.М.) і НМАУ ім. П.І. Чайковського (клас проф. Архімовіча Б.А. і проф. Толпиго Н.К). Брав участь в майстер - класах В.Руденко (Росія), Е.Стефанський (Польща), Б.Блоха (Німеччина). Запрошений був у якості концертмейстера на скрипкові і вокальні конкурси, в числі яких міжнародний конкурс ім. Б.Дворіонаса (м Вільнюс), міжнародний конкурс ім. М.Лисенка (м.Київ), міжнародний конкурс вокалістів пам'яті Б.Гмирі (м.Київ), міжнародний конкурс скрипалів О.Криси (м.Львів). Основу репертуару піаніста складають твори Баха, Моцарта, Бетховена, Шуберта, Шумана, Ліста, Шопена, Прокоф'єва. Найбільш примітними є виконання етюдів Ф.Шопена, трансцендентних етюдів Ф.Ліста, двох концертів Ф.Ліста для фортепіано з оркестром, Симфонічних етюдів Р.Шумана, 5 віолончельних сонат Л.ван Бетховена, шести «мангеймських» сонат В.А.Моцарта, трьох скрипкових сонат Й.Брамса, двох скрипкових сонат С.Прокоф'єва. Грає в концертних залах України, Польщі, Чехії, Німеччини, Франції, Китаю. На даний момент працює на посаді концертмейстера в НМАУ ім. П.І.Чайковського. Є кандидатом мистецтвознавства і членом Листовского суспільства м.Хмельницького.
 
Юлія Ван народилася в 1996 р в м. Маріуполі, Україна. Перші уроки на скрипці отримала в шість років. У 2007р. поступила в Київську Середню Спеціалізовану Музичну Школу ім. Лисенка в клас Людмили Овчаренко. З 15 років вчиться в Музичній Консерваторії в Ганновері, Німеччина, в класі професора Krzysztof Wegrzyn (Кшиштоф Вегжін). Лауреат міжнародних конкурсів в Італії, Україні, Росії, Болгарії, в Молдові, як конкурс Тібор Варги в Сіоні, Швейцарії. Також брала майстер-класи у видатної скрипальки Іди Гендель, а також у маестро Джона Стрітс, Кліва Брауна і Аарона Розанду. Під час навчання Юлія Ван часто виступала на концертах в різних містах України, Німеччини, Іспанії, Італії, Росії, Польщі, Франції, Голландії та Китаю, в тому числі з Симфонічним Оркестром Ганновера, Німеччини, з Камерним Оркестром Граубюнден, Швейцарія, з Київським Національним оркестром Філармонії під керівництвом диригента Романа Кофмана і Миколи Дядюри, і з Камерним оркестром Лозанни під керівництвом маестро Гільберта Варги. Юлія стала стипендіатом фонду Ієгуді Менухіна "Live Music Now" в 2014 р. З 2016р. грає на скрипці італійського майстра Андреа Постачіні від фонду Deutsch Stiftung Musikleben.

Придбати квиток на Камерний дует можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Камерний дует відбудеться 1 березня 2017, 19:00, середа в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.