У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

"Феєрія Дніпра" з виставою "Про мишей і людей"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Виконавці ролей: Анатолій Хостікоєв, Богдан Бенюк, Наталія Сумська
 
Вистава "Про мишей и людей" - це зворушліва історія двох друзів Ленні та Джорджа, котрі мандрують Диким заходити, перебіваючісь Випадкове заробіткамі и мріючі про власне господарство.
 
Покладаючи в основу п'єси однойменна повість нобелівського лауреата Джона Стейнбека булу бестселером у США в течение 15 років. Проблеми, підняті у ній автором, Актуальні й доніні.
 
Довірліві Мрійники здоровані-Неборак на зразок Ленні и сегодня зустрічаються у нашому немилосердному сьогоденні. Хоча, невіправні романтики типу Джорджа теж, на щастя, Ще не вімерлі як мамонти. Зворушлівій недоумок Ленні и компанійській кмітлівій Джордж - Сценічний дует, Ніби навмісне написаний для легендарного акторська тандему Анатолія Хостікоєв / Богдан Бенюк.
 
Обидвоє люблять увесь світ, но бідака Ленні, на жаль, що не может Передат всієї гамми своих почуттів словами. Зазвічай, це виробляти до трагічніх НАСЛІДКІВ, як для тих Людський істот, котрі стають об'єктом почуттів здорованя, так и для самого Ленні.
 
Фінал вистави Показове: в нашому жорстокости мире, немає місця ані Джорджу, ані Ленні. Немає місця для людей, котрі, по суті, так схожі на мишей, так само маленьких и беззахісніх. Вражає чоловікова простота Стейнбека. Та висока простота, ясність и людяність, що так Рідко трапляються в сучасній драматургії.
 
2008 рік. Вистава "Про мишей ТА ЛЮДЕЙ" Театральної компанії "Бенюк І Хостікоєв" присуджено НАЦІОНАЛЬНУ премию имени Тараса Шевченка.
 
Премию присуджено головному Виконавцю - Наталії Сумській та Богдану Бенюку, а такоже режісеру- постановник Віталію Малахову.
 
2005 рік. Вистава "Про мишей ТА ЛЮДЕЙ" Театральної компанії "Бенюк І Хостікоєв" получила нагородили Театрального Фестивалю "Київська Пектораль" у номінації за Кращий Арт-Проект 2004 року.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

"Феєрія Дніпра" з виставою "Про мишей і людей" відбудеться 26 жовтня 2019, 17:00, субота в Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.