У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

KYIVSTONER

16 листопада 2018, 22:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію



VIP квитки (Вхід без черги + місце за столом) Ви можете придбати безпосередньо в самому клубі RIO.

«Шо хочу, те й мучу - це моя база і я тут Сталлоне!» Шо намутили крутий чувак Kyivstoner 16 листопада в ДНІПРІ, відразу і не скажеш, але те, що це бомба - стопудово!
 
Популярний репер, творець смачних відео-скетчів, колишній учасник скандальних «Грибов» Kyivstoner презентує фанам свій новий проект «Невідомість». У цей вечір ти почуєш свіжак з дебютного альбому «Хайпоголік» і парочку новинок, прихованих для особливого випадку. Лови момент, дядько!
 
Його звуть Альберт (по крайней мере, все так думають). Він корінний киянин, який довгий час жив за бугром, а саме в Лос-Анджелесі. Після закінчення коледжу Санта-Моніки в 2013-му вступив на режисерський факультет.
 
Перші гумористичні ролики в стилі «vine» народилися під час навчання. Моментально сформувалася велика аудиторія слухачів, оцінили нестандартний гумор і особливу манеру мови початківця артиста. Тоді-то хлопець і зрозумів, що це його тема.
 
Альберт відкриває свій канал на YouTube - «Бюджетний Гай Річі», підкидаючи на нього свіжі скетчі та прикольні монологи з життєвого досвіду. Армія шанувальників зростає не по днях, а по годинах! На піку популярності Kyivstoner повертається в Україну, де йому пропонують стати частиною нового музичного проекту «Гриби». Деякий час Альберт працює з модним колективом, створюючи для нього свої фірмові скетчі, що стали в наслідок родзинками кожного нового треку «Грибов».
 
У лютому 2017 го репер покидає групу, анонсуючи початок сольної кар'єри. І вже в березні меломани дізналися про вихід дебютного диска «Хайпоголік». Презентуючи свою нову роботу, Kyivstoner підкреслив: «Це буде чистий реп, і кожен рядок текстів буде сповнена моїм життєвим досвідом, моєї сумом. У цьому проекті немає веселощів ». Так, інтрига ще та ... На цей концерт точно варто прийти, щоб почути нового Kyivstoner. Чувак здивує, без базару!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

KYIVSTONER відбудеться 16 листопада 2018, 22:00, п’ятниця в RIO Сlub. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.