У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Майська ніч

Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Майська ніч»
(Музична феєрія на 2 дії)

Музика Миколи Лисенка та народні пісні
Микола Гоголь інсценізація нар. арт. України Лідії Кушкової


Режисер-постановник – Лідія Кушкова, нар. арт. України
Диригент – Юрій Бєднік
Художник – Станіслав Петровський (Київ)
Виконавчий художник – Володимир Бобров, засл. працівник культури
Хореограф – В’ячеслав Івлюшкін
Хормейстер – Павло Роздайбіда
Помічники режисера – Валерій Кохановський, Григорій Радзюк

У ролях головних ролях: народні артисти України: Василь Крачковський, Григорій Маслюк, Михайло Чернявський; заслужені артисти України: Віктор Гунькін, Петро Кулик, Неля Ніколаєва, Валерій Мойсеєнко, Михайло Чернявський; артисти: С.Дрожаков, Дмитро Прищепо, Кирило Чернявський, Світлана Сушко, Вілен Головко, Олена Завгородня, Яна Григоришина, Ольга Радочинська, Оксана Петровська, Володимир Бережницький, Володимир Носко, Лариса Булдигіна, Людмила Кусакіна, Тетяна Башкатова та ін..

Вистава «Майська ніч» – інсценізація повісті «Майська ніч, або утоплена» великого Миколи Гоголя у постановці режисера, народної артистки України Лідії Кушкової.

Молодий парубок Левко, син голови звичайного українського села, хоче одружитися з простою дівчиною Галею, проте батько уперто не дає згоди, бо і сам поклав своє єдине око на красуню. І тут хлопцю на допомогу, як і у багатьох творах письменника, приходять потойбічні та загадкові сили. Фантасмагорія і містика у комедії по-чудер-нацьки переплітаються з реальністю. Легкий добродушний гумор, чарівні пісні на фоні чудового сценічного оформлення переносять у казковий світ української минувшини.

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Майська ніч відбудеться 18 листопада 2017, 17:00, субота в Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.