У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Спектакль "Наливные яблоки"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

По пьесе А.Н.Островского «Правда-хорошо, а счастье-лучше»


Островский повествует нам веселую, смешную, сентиментальную и мудрую историю о яблоневом саде, правде и счастье. Конечно, никто не спорит — истина одна. Но у каждого человека есть своя правда, которая для него в чем-то неоспорима и свята. И, чаще всего, правда - в счастье и любви! И в том, что есть в наших душах способность быть счастливым.


«Наливные яблоки» - это, кроме всего прочего, потрясающее чувство единения всего актерского ансамбля. Когда нет ролей второго плана. Когда все актеры в кураже, в азарте - словом, фейерверк, а не спектакль! В результате зрители видят спектакль живой, искрометный, безумно смешной, НО не пошлый, не глупый, не «прогибающийся» под зрителя.


В ролях: звёзды Московского театра им. Вл. Маяковского


З.а.России Ольга Прокофьева Фильмы: «Воровка» — Жанна Аркадьевна, «Моя прекрасная няня»— Жанна Аркадьевна Ижевская 


З.а.России Роман Мадянов Фильм «Бабло»— Василий Петрович Колыванов, полковник милиции, «Участок» — Андрей Ильич Шаров, «Ирония судьбы. Продолжение» — майор милиции Мамонтов


Н.а.России Валерий Гаркалин обладатель премии "Киношок" в номинации "Призы за лучшие роли", профессор ГИТИСа, знаменит по фильму «Ширли-мырли», «Попса», «Александр Пушкин», «Моя прекрасная няня» и др.


А так же 


Татьяна Орлова, Игорь Марычев, Дмитрий Прокофьев, Людмила Соловьева, 


Виталий Гребенников, Наталья Васильева, Юрий Коренев.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Спектакль "Наливные яблоки" відбудеться 26 березня 2013, 19:00, вівторок в Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.