У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Цирк «КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ» 03.06 (12:00)

3 червня 2018, 12:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Державна циркова компанія України вперше презентує у Дніпропетровському державному цирку з 28 квітня до 03 червня яскраву національну циркову програму «Козацькі розваги».
 
Це не зовсім звичайна вистава,а скоріш циркове шоу,де однією сюжетною лінією пов’язані різноманітні жанри циркового мистецтва та народні традиції України. За сценарієм вистави,до  України,знайомитись з культурою та звичаями нашого народу,прибули головні герої програми-британські туристи(клоунське тріо « Маріпоса». Подорожуючи країною, вони ,разом з товариством веселих,спритних акробатів на батуті,дотепних та сміливих еквілібристів на першах, поринають у яскраву неповторну атмосферу українського етносу. На арені свою силу продемонструють юні силові жонглери-учасники телешоу «Україна має талант»,здивує і вправний козак. що закидає картоплю у казан на 11-ти метрову висоту,та незвичний коваль( артист з колесом Сіра),велика кількість дресированих хижих і свійських тварин та птахів потішить глядача. Британських туристів та глядачів  приємно здивують відтворення свята в ніч на Івана Купала,з традиційними танцями,яскравими костюмами та ворожінням дівчат!
 
І справжнім апогеєм вистави стануть козацькі розваги на Хортиці,у виконанні акробатів на підкидних дошках та кінно-акробатичного ансамблю «Вершники України»,де найбільш відтворено національні звичаї!!!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Цирк «КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ» 03.06 (12:00) відбудеться 3 червня 2018, 12:00, неділя в Дніпровський цирк. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.