У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Білосніжка (музична вистава)

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Лучшая в мире сказка в эксклюзивном проекте «Куклы и Люди»

Волшебная феерия в одном действии на музыку Э. Колмановского по мотивам братьев Гримм

Режиссер- М. Овсяников

Дирижер-  А. Кулишов

Художник — Д. Белая

Сказку братьев Гримм, написанную ровно 200 лет назад, вы, конечно, знаете. Но поскольку сказка у нас музыкальная, то пересказали мы ее по — своему, а значит по-новому. Сделала это большая команда артистов оперного театра. В спектакле участвуют оркестр, певцы - солисты, хор, балет. Но не только они. Мы представим вам зрелище совершенно неожиданное и никогда прежде не виданное. И поможет нам в этом Городской театр кукол.   Соединить в одной постановке действующих, говорящих, играющих, поющих, танцующих людей и кукол, выразительных и оригинально исполненных, не удавалось никому. Мы первые!

Спектакль обещает не только зрелище яркое и изобретательное. Он добрый, веселый, смешной, увлекательный и, конечно же, волшебный. И что совсем немаловажно будет интересен   и большим, и детям.

Подарите этот незабываемый праздник своим детям!

Продолжительность спектакля 1 ч.

Придбати квиток на Білосніжка (музична вистава) можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Білосніжка (музична вистава) відбудеться 9 червня 2018, 11:00, субота в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.