У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

VETKA

Продаж припинено
минула подія

Про подію

VETKA - емоційно-ліричний гурт з України. Гурт був створений у 2015 році Денисом Василюком, який переїхав з Донецької області через війну на сході України. Ні сьогодні вже мав більше 350 концертів і виступав на більше ніж 15 фестивалях.

Vetka грає музику різних стилів - від танцювальних ритмів з фолк мелодіями до інді-рок-композицій з ліричними та емоційними кольорами.

Гурт має два формати - повністю акустичний (перкусія), та повний звуком (з барабанною установкою). Концерти включають в себе читання поезії, яке пронизує концерт та візуалізації особливо створені для гурту, що додає особливу атмосферу.


У січні 2017 року Vetka випустила свій перший сингл "З тобою". Щоб підтримати сингл і поділитися музикою з глибини їхніх сердець, Vetka поїхала у тур. Тур називався "ZOREPADOM" на честь їх пісні з тим самим заголовком.

Під час туру гурт відіграв 12 концертів в Україні, Німеччині та Австрії. Поряд з концертами в клубах і залах, гурт регулярно робить виступи на вулиці. У травні 2017 року Vetka зіграла концерт на даху у Відні.

У вересні 2017 року гурт відправився у другий європейський тур і зіграв 8 концертів у Польщі, Австрії, Чехії та Німеччині.

У грудні 2017 року гурт випустив свій дебютний міні-альбом під назвою " The very beginning ".

Міні-альбом складається з 7 треків українською, російською та англійською мовами, записаних за останній рік. Різного настрою вони отримали ідею кохання в будь-якому її прояві. Музиканти вклали в пісні знахідки початку, відчуття рівноваги та радості. «The very beginning» - компіляція, почуття, музика та поезії.

Натхненні - Mumford & sons, Radiohead, Bob Dylan, The National.

 

Придбати квиток на VETKA можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

VETKA відбудеться 28 липня 2018, 20:00, субота в Музей українського живопису. Арт-тераса (дах). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.