У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Mozart Fest (Фортепіано)

Продаж припинено
минула подія

Про подію

22.09 (субота) 18:00
MOZART FEST Концерт академічного симфонічного оркестру
Соліст –  Заслужений артист України Юрій Кот  (фортепіано)
В програмі: В.А.Моцарт Концерти для фортепіано з оркестром №3,13.23
Диригент – Петро Товстуха (Київ)


В 2018 році виповнюється 262 роки з дня народження Вольганга Амадея Моцарта. Але це той композитор, якого можна слухати завжди, всюди та із задоволенням. Саме тому яскравий концерт, в якому солістом виступає піаніст, що найчастіше грає саме Моцарта, лауреат міжнародних конкурсів, Заслужений артист України (1995), лауреат премії ім. А.Ревуцького, професор Національної музичної Академії ім. Чайковського Юрій Кот виконає три концерти з різний часів життя композитора.

Диригент Петро Товстуха закінчив композиторський факультет Київської державної консерваторії імені П.І.Чайковського у 1990 році (клас професора М.Скорика), у 1998 році - факультет симфонічного диригування Національної музичної академії України (клас професора А.Власенка).
У 2000 році був ініціатором створення у Рівному симфонічного оркестру. У сезонах 2001-2004 з Рівненським симфонічним оркестром виконував симфонії і концерти Й.Гайдна, В.А.Моцарта, Ф.Шуберта, Ф.Мендельсона, Р.Шумана, Й.Брамса, П.Чайковського, цикли "Фортепіанні концерти Моцарта у виконанні Юрія Кота" та "Всі симфонії Бетховена у Рівному" (вперше в Україні виконані в історичній манері).

Диригував такими колективами, як Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України, Національний ансамбль солістів "Київська камерата", ансамбль сучасної музики "Рикошет", Ensemble Contemporain de Montreal (Канада). Записав 9 компакт-дисків (традиційний спів, інструментальна гра, симфонічна музика). В 2003-му році вперше в Україні під орудою Петра Товстухи з ансамблем солістів м. Києва було записано на компакт-диск шедевр XX сторіччя - "Місячний П’єро" А.Шенберга.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Mozart Fest (Фортепіано) відбудеться 22 вересня 2018, 18:00, субота в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.